Endelig helg igjen dere - og tenk; vi er snart i midten av mars! Tiden flyr og våren nærmer seg. ![Smile](http://dev.detsoteliv.no/modules/custom/smiley/packs/ichat/smile.PNG)
En vidunderlig godt desserttips til helgen er "Crème brûlée med pasjonsfrukt"! "Crème brûlée" er denne verdensberømte, franske desserten med sukkerlokk som skal knase lett når du stikker skjeen din ned i desserten. Desserten kan varieres med mange forskjellige smakstilsetninger, og pasjonsfrukt er en av de beste alternativene.
Denne oppskriften er hentet fra siste nummeret av Tara Smak som er i salg i butikkene nå, med kun noen få personlige justeringer. Oppskriften er beregnet på 10 personer, og egner seg utmerket dersom du har tenkt å ha et selskap i helgen. Desserten kan og bør helst lages klar dagen i forveien, noe som gjør den til den perfekte selskapsdesserten fordi du kan gjøre alt klart og slipper å bruke tid på den på serveringsdagen. Ønsker du færre porsjoner, går det selvsagt utmerket å halvere oppskriften.
Jeg hadde ikke noe selskap her hjemme, men lagde likevel full porsjon fordi jeg tilfeldigvis hadde 10 eggeplommer til overs. Det er rart med det - står det små skåler med "Crème brûlée med pasjonsfrukt" i kjøleskapet, har de en tendens til å forsvinne selv uten at det er noe selskap... ![Wink](http://dev.detsoteliv.no/modules/custom/smiley/packs/ichat/wink.PNG)