Her ser du en kjempepopulær måte å lage Baklava på! Jeg har sett dette i konditorier både i Tyrkia og Hellas.
"Margarites" henspeiler som du sikker skjønner på blomsten margaritter, og det er et veldig passende navn på disse nydelige porsjonskakene. Personlig favoritt hos meg!
Min kjærlighet til Baklava er ever lasting! *heart* Men Baklava er en favoritt som kan varieres, og her har du en spennende variant som kalles "Saragli" og som stammer fra området Xanthi i Hellas. I stedet for å legge filo og nøttefyllet lagvis i en langpanne som jo er det vanlige, lages det her en rull som deretter deles opp i skiver. Skivene kan lages store som rullekakeskiver eller som små munnfuller (som da gjerne kalles "Boukitses" som betyr småbiter). Smaken er nydelig i alle fall!
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.