Brødpudding med pasjonsfrukt

Brødpudding med pasjonsfrukt
Ingredients

14 skiver loff
smør til steking

4 egg
2 eggeplommer
5 dl H-melk
100 g sukker
6 stk pasjonsfrukt

Pynt:
kanel

Instructions

Skjær skorpen av loffskivene. Stek loffskivene i stekepanne med smør til de er gyldne.

Del den stekte loffen opp i biter og legg bitene i smurte porsjonsformer eller i en smurt, ildfast form som rommer 1,5 liter.

Pisk sammen egg, eggeplommer, melk og sukker med en stålvisp. Press innholdet i pasjonsfruktene godt igjennom en sil, slik at frøene fjernes, men mest mulig av fruktsaften beholdes. Tilsett.

Hell blandingen over loffen i formen(e). La stå og trekke i 30 min. Dryss over litt kanel.

Stekes midt i ovnen ved 180°C i 35-40 min.

Tips

Bruk gjerne daggammel loff. Selv om den virker tørr, blir den bløt igjen av å ligge i eggeblandingen.

Denne varianten av "Brødpudding" smaker veldig godt servert sammen med røde bær.

Se også oppskrift på vanlig "Brødpudding", "Brødpudding med tørket frukt", "Brødpudding med rom og rosiner" og "Brødpudding med sjokolade".

Cake category
Desserts
Allergies and preferences

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.