
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Kjempegode lapper som er raske å lage og helt uten fett!
Oppskriften gir ca. 25 stk.
Ingredienser:
♥ 4 dl kefir
♥ 5 ss sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts natron
♥ 1 ts hornsalt
♥ 4 dl hvetemel
Fremgangsmåte:
Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre.
Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme. Stek passe store lapper (ca 3-4 om gangen) noen minutter på hver side til de er gyldne. Det er ikke nødvendig med fett i stekepannen. Lappene sveller litt opp under stekingen.
Server lappene nystekte, gjerne med hjemmelaget syltetøy.
Tips:
♥ Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.
Lapper som er elsket av store og små!
♥ ♥ ♥ ♥
4 dl kefir
5 ss sukker
2 egg
4 dl hvetemel
1 ts natron
1 ts hornsalt
Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre.
Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme. Stek passe store lapper (ca 3-4 om gangen) noen minutter på hver side til de er gyldne. Det er ikke nødvendig med fett i stekepannen. Lappene sveller litt opp under stekingen.
Serveres gjerne med hjemmelaget syltetøy.
Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.
44 comments