Add new comment

Lapper


Kjempegode lapper som er raske å lage og helt uten fett!

Oppskriften gir ca. 25 stk.

 

 

Ingredienser:

♥ 4 dl kefir
♥ 5 ss sukker
♥ 2 egg
♥ 1 ts natron
♥ 1 ts hornsalt
♥ 4 dl hvetemel

 

Fremgangsmåte:

Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre.

Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme. Stek passe store lapper (ca 3-4 om gangen) noen minutter på hver side til de er gyldne. Det er ikke nødvendig med fett i stekepannen. Lappene sveller litt opp under stekingen.

 

 

 

Server lappene nystekte, gjerne med hjemmelaget syltetøy.

 


Tips:

♥ Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.

 

 

 

Lapper som er elsket av store og små!

 


♥ ♥ ♥ ♥

Lapper
Ingredienser

4 dl kefir
5 ss sukker
2 egg
4 dl hvetemel
1 ts natron
1 ts hornsalt

Fremgangsmåte

Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre.

Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme. Stek passe store lapper (ca 3-4 om gangen) noen minutter på hver side til de er gyldne. Det er ikke nødvendig med fett i stekepannen. Lappene sveller litt opp under stekingen.

Serveres gjerne med hjemmelaget syltetøy.

Tips

Lappene smaker aller best helt nylaget, men kan også fryses.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

44 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.