Add new comment

Pleskener

Pleskener
Ingredienser

2 egg
2 eggeplommer
250 g melis
175 g hvetemel
125 g potetmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

Pynt:
25 g mandler
perlesukker

Fremgangsmåte

Ha egg, eggeplommer og melis i en bolle og pisk til tykk eggedosis. Sikt sammen de tørre ingrediensene og bland inn i eggedosisen.

Sett topper med to spiseskjeer på bakepapirkledd stekeplate. Ha litt avstand mellom kakene fordi de sveller opp en del under steking. Strø over finhakkede mandler og perlesukker.

Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøles på rist.

Tips

Pleskener smaker veldig godt som tilbehør til iskrem.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

3 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.