Add new comment

Skuffekake

Skuffekake
Ingredienser

4 egg
7 dl sukker
3,5 dl melk
300 g smør
10 dl hvetemel
4 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker

Pynt:
sukker
kanel

Fremgangsmåte

Pisk eggedosis av egg og sukker. Ha i en stor bakebolle. Smelt smøret og bland med melken. Sikt sammen det tørre. Bland det tørre og smørmelken vekselsvis inn i eggedosisen.

Hell deigen i en stor bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Strø over masse sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 20-30 min. Del kaken i firkanter. Løft firkantene ut av formen med en stekespade (se tips).

Tips

Det er lurt å løfte kaken ut av langpannen med en stekespade i stedet for å hvelve den ut av langpannen, for da unngår du at alt sukkeret drysser av kaken.

Kakekategori
Allergier og preferanser

43 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.