
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Dette er den PERFEKTE oppskrift for deg som er ute etter myke og saftige Brownies med skikkelig god sjokoladesmak!
Her kan du rendyrke sjokoladesmaken, for Browniesene er helt uten nøtter, rosiner eller annet forstyrrende "mikkmakk".
Kaken er så enkel å lage at det som regel er denne varianten av Brownies jeg tyr til hvis jeg skal lage noe godt på impulsen.
Oppskriften er for stor langpanne.
Ingredienser:
♥ 400 g kokesjokolade
♥ 200 g smør
♥ 7 egg
♥ 7 dl sukker
♥ 5 dl hvetemel
♥ 4 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte:
Smelt smør og sjokolade i en kjele. Avkjøl til lunken.
Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel og vaniljesukker. Rør raskt sammen til en jevn deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min.
Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken i firkanter.
Tips:
Kaken er svært holdbar innpakket i plast i kjøleskapet.
Browniesene er også ypperlige å fryse!
Perfekte sjokoladebrownies!
♥ ♥ ♥ ♥
400 g kokesjokolade
200 g smør
7 egg
7 dl sukker
5 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker
Smelt smør og sjokolade i en kjele. Avkjøl til lunken. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel og vaniljesukker. Rør raskt sammen til en jevn deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken i firkanter.
Kaken er svært holdbar innpakket i plast i kjøleskapet. Browniesene er også ypperlige å fryse!
39 comments