Add new comment

Brownies uten nøtter


Dette er den PERFEKTE oppskrift for deg som er ute etter myke og saftige Brownies med skikkelig god sjokoladesmak!

 

 

Her kan du rendyrke sjokoladesmaken, for Browniesene er helt uten nøtter, rosiner eller annet forstyrrende "mikkmakk".

 


Kaken er så enkel å lage at det som regel er denne varianten av Brownies jeg tyr til hvis jeg skal lage noe godt på impulsen.

 


Oppskriften er for stor langpanne.

 

Ingredienser:

♥ 400 g kokesjokolade
♥ 200 g smør
♥ 7 egg
♥ 7 dl sukker
♥ 5 dl hvetemel
♥ 4 ts vaniljesukker

 

Fremgangsmåte:

Smelt smør og sjokolade i en kjele. Avkjøl til lunken.

Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel og vaniljesukker. Rør raskt sammen til en jevn deig.

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min.

Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken i firkanter.

 

 

 

Tips:

Kaken er svært holdbar innpakket i plast i kjøleskapet.

Browniesene er også ypperlige å fryse!

 


Perfekte sjokoladebrownies! 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Brownies uten nøtter
Ingredienser

400 g kokesjokolade
200 g smør
7 egg
7 dl sukker
5 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Smelt smør og sjokolade i en kjele. Avkjøl til lunken. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel og vaniljesukker. Rør raskt sammen til en jevn deig.

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken i firkanter.

Tips

Kaken er svært holdbar innpakket i plast i kjøleskapet. Browniesene er også ypperlige å fryse!

39 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.