Add new comment

Rømmevafler

Rømmevafler
Ingredienser

6 dl seterrømme
3,5 dl hvetemel
1,5 dl vann
2 ss sukker
1 ts bakepulver

Steking:
litt smør

Fremgangsmåte

Rør sammen seterrømme og vann i en bolle (bruk stålvisp). Tilsett sukker og bakepulver og bland godt. Ha til slutt i hvetemel og bland til en jevn vaffelrøre.

La deigen stå og svelle i kjøleskapet i ca 30 min.

Stek vaffelplatene i vaffeljern med litt smør i. Server vaflene nystekte med sukker.

Tips

Vær oppmerksom på at deigen blir nokså tykk ved svelling og at den derfor ikke ligner "vanlig" vaffelrøre som man øser i vaffeljernet.

Vaflene er absolutt best nystekte!

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.