 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Risboller er barnas favoritt til jul og er som regel det som forsvinner raskest fra kakebordet!
Småkakene er nærmest som konfekt å regne, og smaker herlig av puffet ris og sjokolade.

Oppskriften gir 20 stk.
Ingredienser:
♥ 150 g delfiafett (kokosfett)
♥ 100 g kokesjokolade
♥ 2 ss sterk kaffe
♥ 1 egg
♥ 150 g melis
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 6–8 dl puffet ris
Fremgangsmåte: 
Smelt delfiafett i en liten kjele. Brekk opp sjokoladen i små biter og la den smelte i fettet. Ha i kaffe og rør blandingen jevn. Avkjøl.
Pisk egg, melis og vaniljesukker luftig. Bland inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Rør til slutt inn puffet ris.
Fordel blandingen i papirformer ved hjelp av to spiseskjeer. La kakene stivne i kjøleskapet.

Alle liker Risboller! 😃

Tips:
♥ Når Risbollene har stivnet, kan du stable dem oppå hverandre i en tett kakeboks med matpapir imellom lagene. Risboller oppbevares kjølig og helst i kjøleskapet.
♥ Se også Ristopper og Riskaker med melkesjokolade. Se også Risboller i langpanne (uten delfiafett).

Superpopulære Risboller! 😍

Ingen jul uten Risboller! 😃

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 

♥ 150 g delfiafett (kokosfett)
♥ 100 g kokesjokolade
♥ 2 ss sterk kaffe
♥ 1 egg
♥ 150 g melis
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 6–8 dl puffet ris
Smelt delfiafett i en liten kjele. Brekk opp sjokoladen i små biter og la den smelte i fettet. Ha i kaffe og rør blandingen jevn. Avkjøl.
Pisk egg, melis og vaniljesukker luftig. Bland inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Rør til slutt inn puffet ris.
Fordel blandingen i papirformer ved hjelp av to spiseskjeer. La kakene stivne i kjøleskapet.
♥ Når Risbollene har stivnet, kan du stable dem oppå hverandre i en tett kakeboks med matpapir imellom lagene. Risboller oppbevares kjølig og helst i kjøleskapet.
♥ Se også Ristopper og Riskaker med melkesjokolade. Se også Risboller i langpanne (uten delfiafett).
63 comments