Add new comment

Risboller

Risboller er barnas favoritt til jul og er som regel det som forsvinner raskest fra kakebordet!

Småkakene er nærmest som konfekt å regne, og smaker herlig av puffet ris og sjokolade.

 

 

Oppskriften gir 20 stk. 

 

Ingredienser: 

♥ 150 g delfiafett (kokosfett)
♥ 100 g kokesjokolade
♥ 2 ss sterk kaffe
♥ 1 egg
♥ 150 g melis
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 6–8 dl puffet ris


Fremgangsmåte: 

Smelt delfiafett i en liten kjele. Brekk opp sjokoladen i små biter og la den smelte i fettet. Ha i kaffe og rør blandingen jevn. Avkjøl.

Pisk egg, melis og vaniljesukker luftig. Bland inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Rør til slutt inn puffet ris.

Fordel blandingen i papirformer ved hjelp av to spiseskjeer. La kakene stivne i kjøleskapet.

 

 

Alle liker Risboller! 😃

 

 

Tips: 

♥ Når Risbollene har stivnet, kan du stable dem oppå hverandre i en tett kakeboks med matpapir imellom lagene. Risboller oppbevares kjølig og helst i kjøleskapet.

♥ Se også Ristopper og Riskaker med melkesjokolade. Se også Risboller i langpanne (uten delfiafett)

 

 

Superpopulære Risboller!  😍

 

 

Ingen jul uten Risboller! 😃

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Risboller
Ingredienser

♥ 150 g delfiafett (kokosfett)
♥ 100 g kokesjokolade
♥ 2 ss sterk kaffe
♥ 1 egg
♥ 150 g melis
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 6–8 dl puffet ris

Fremgangsmåte

Smelt delfiafett i en liten kjele. Brekk opp sjokoladen i små biter og la den smelte i fettet. Ha i kaffe og rør blandingen jevn. Avkjøl.

Pisk egg, melis og vaniljesukker luftig. Bland inn den avkjølte sjokoladeblandingen. Rør til slutt inn puffet ris.

Fordel blandingen i papirformer ved hjelp av to spiseskjeer. La kakene stivne i kjøleskapet.

Tips

♥ Når Risbollene har stivnet, kan du stable dem oppå hverandre i en tett kakeboks med matpapir imellom lagene. Risboller oppbevares kjølig og helst i kjøleskapet.

♥ Se også Ristopper og Riskaker med melkesjokolade. Se også Risboller i langpanne (uten delfiafett)

63 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.