
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
100 g gul marsipan
100 g grønn marsipan
Pynt:
100 g kokesjokolade
kakestrøssel
Del marsipanen opp i biter og form små gule og grønne egg.
Ha et stykke matpapir på et brett som passer i kjøleskapet. Ha kakestrøssel i en flat suppebolle e.l. Smelt sjokoladen over vannbad eller i mikro.
Dypp den butte enden på eggene i den smeltede sjokoladen. På halvparten av eggene kan du deretter klemme enden med sjokolade i kakestrøssel.
Legg marsipaneggene på brettet og sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Marsipaneggene er ekstra enkle å lage hvis du kjøper ferdigfarget festmarsipan fra Odense.
Oppbevar marsipanen i en tettsluttet, liten kakeboks med matpapir mellom lagene.
Se også "Juleegg".
1 comment