Add new comment

Brownies med kakao

Brownies med kakao
Ingredienser

400 g smør
1 kg sukker
8 egg
12 ss kakao
2 ts vaniljesukker
7 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret. Ha egg og sukker i en stor bakebolle og pisk sammen med en stålvisp (ikke pisk eggedosis). Rør i smøret, kakao og vaniljesukker. Tilsett deretter hvetemelet og bland sammen til en jevn deig. Ha eventuelt i hakkede nøtter til slutt (se tips).

Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek midt i ovnen ved 170°C i ca 40 min. Avkjøl i langpannen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i passe store firkanter. Pynt kakestykkene eventuelt med litt melisdryss.

Tips

"Brownies med kakao" er holdbare innpakket i plast i kjøleskapet. De er også veldig fine å fryse.

Hvis du ønsker kan du tilsette 200 g hakkede nøtter (f.eks. valnøtter eller hasselnøtter) i deigen.

Det går også fint å sløyfe nøttene helt, se "Brownies Wonderful" her på Det søte liv.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

10 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.