Add new comment

Kokostopper

Kokostopper
Ingredienser

50 g smør
2 egg
1 dl sukker
200 g kokos

Fremgangsmåte

Smelt og avkjøl smøret. Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør i smøret og kokos. La deigen stå og svelle i ca 15 min.

Klikk ut spiseskjestore topper og sett dem på stekeplate dekket med bakepapir. Stek toppene midt i ovnen ved 175°C i ca 15 min. La kakene avkjøles helt på platen før de flyttes.

Tips

Kokostoppene er veldig skjøre når de er varme, og går lett i stykker hvis de tas av platen rett etter at de er kommet ut av ovnen. Når de er blitt helt kalde, går det nokså lett å få dem hele av platen, men vær litt ekstra forsiktig også da.

Siden deigen ikke inneholder noe mel, er kakene myke i konsistensen også når de er kalde.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

12 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.