Add new comment

Smuldrepai med rabarbra


"Smuldrepai med rabarbra" er superlett å lage og smaker KNALLGODT!

Serveres gjerne lunken sammen med vaniljesaus, vaniljeis eller pisket kremfløte.

Smuldrepai med rabarbra
Ingredienser

Smuldredeig:
2,5 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
4 ss sukker
50 g mandler
125 g smør

Fyll:
500 g renset rabarbra
1 dl sukker
1 ss potetmel

Fremgangsmåte

Lag smuldredeigen først ved å blande mel, bakepulver, sukker og hakkede mandler i en bakebolle. Smuldre deretter i mykt smør. Deigen skal bli tørr og smulete (det er ikke meningen at den skal henge sammen).

Ha rensede rabarbra oppdelt i biter i en smurt paiform (ca 27 cm i diameter). Bland sammen sukker og potetmel (viktig, ellers klumper potetmelet seg) og strø over rabarbraen. Fordel deretter smuldredeigen over bærene.

Stek kaken midt i ovnen ved 225°C i ca 25 min til paien er gylden på toppen.

Tips

Se også "Smuldrepai med bær".

8 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.