
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Her har du en veldig saftig og KJEMPEGOD Rabarbrakake, som har ekstra deilig smak på grunn av at den drysses med sukker og kanel!
125 g smør
2 dl sukker
2 egg
3 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
Fyll:
150 g renset rabarbra
2 ss sukker
1 ts kanel
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Sikt sammen det tørre og rør inn i deigen.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Del den rensede rabarbraen opp i små biter. Stikk rabarbrabitene ned i deigen i pent sirkelmønster. Dryss over sukker og kanel.
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 30-45 minutter. Avkjøl kaken i formen.
Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende kakefat.
150 g renset rabarbra tilsvarer ca 3 middels store stilker.
Rabarbrakake er kjempefin å fryse!
11 comments