
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Her har du en tradisjonell og kjempegod oppskrift på Rabarbrapai!
Ingredienser:
Paibunn:
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ss sukker
♥ 100 g smør
♥ 2 ss vann
Fyll:
♥ 500 g renset rabarbra
♥ 1 dl sukker
♥ 1 ss potetmel
Pynt:
♥ 2 ss sukker
♥ 1 ss kanel
Fremgangsmåte:
Ha ingrediensene til paibunnen i en food processor med hakkekniv. Kjør på full hastighet til deigen samler seg. Klem sammen deigen med hendene. (Har du ikke food processor kan du først smuldre smøret i det tørre. Tilsett deretter vann og klem sammen deigen.)
Trykk deigen ut i bunn og kanter på en smurt paiform (24 cm i diameter).
Del de rensede rabarbrastilkene opp i biter og legg i paiskallet. Bland sammen sukker og potetmel og dryss over rabarbraen. Dryss over litt sukker og kanel over kaken til slutt.
Stek rabarbrapaien midt i ovnen ved 220°C i ca. 30 minutter.
Dette er en nydelig, klassisk Rabarbrapai!
Serveres lunken!
Tips:
♥ Rabarbrapai smaker kjempegodt helt nylaget sammen med vaniljeis!
God fornøyelse! 😍
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Paibunn:
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ss sukker
♥ 100 g smør
♥ 2 ss vann
Fyll:
♥ 500 g renset rabarbra
♥ 1 dl sukker
♥ 1 ss potetmel
Pynt:
♥ 2 ss sukker
♥ 1 ss kanel
Ha ingrediensene til paibunnen i en food processor med hakkekniv. Kjør på full hastighet til deigen samler seg. Klem sammen deigen med hendene. (Har du ikke food processor kan du først smuldre smøret i det tørre. Tilsett deretter vann og klem sammen deigen.)
Trykk deigen ut i bunn og kanter på en smurt paiform (24 cm i diameter).
Del de rensede rabarbrastilkene opp i biter og legg i paiskallet. Bland sammen sukker og potetmel og dryss over rabarbraen. Dryss over litt sukker og kanel over kaken til slutt.
Stek rabarbrapaien midt i ovnen ved 220°C i ca 30 minutter. Serveres lunken!
Rabarbrapai smaker kjempegodt helt nylaget sammen med vaniljeis!
2 comments