Add new comment

Rabarbrapai

Her har du en tradisjonell og kjempegod oppskrift på Rabarbrapai!

 

 

Ingredienser: 

Paibunn: 
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ss sukker
♥ 100 g smør
♥ 2 ss vann

Fyll:
♥ 500 g renset rabarbra
♥ 1 dl sukker
♥ 1 ss potetmel

Pynt:
♥ 2 ss sukker
♥ 1 ss kanel

 

Fremgangsmåte: 

Ha ingrediensene til paibunnen i en food processor med hakkekniv. Kjør på full hastighet til deigen samler seg. Klem sammen deigen med hendene. (Har du ikke food processor kan du først smuldre smøret i det tørre. Tilsett deretter vann og klem sammen deigen.)

Trykk deigen ut i bunn og kanter på en smurt paiform (24 cm i diameter).

Del de rensede rabarbrastilkene opp i biter og legg i paiskallet. Bland sammen sukker og potetmel og dryss over rabarbraen. Dryss over litt sukker og kanel over kaken til slutt.

Stek rabarbrapaien midt i ovnen ved 220°C i ca. 30 minutter.

 

 

Dette er en nydelig, klassisk Rabarbrapai! 

 

 

Serveres lunken!

 

 

Tips: 

♥ Rabarbrapai smaker kjempegodt helt nylaget sammen med vaniljeis!

 

 

God fornøyelse! 😍

 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Rabarbrapai
Ingredienser

Paibunn: 
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ss sukker
♥ 100 g smør
♥ 2 ss vann

Fyll:
♥ 500 g renset rabarbra
♥ 1 dl sukker
♥ 1 ss potetmel

Pynt:
♥ 2 ss sukker
♥ 1 ss kanel

Fremgangsmåte

Ha ingrediensene til paibunnen i en food processor med hakkekniv. Kjør på full hastighet til deigen samler seg. Klem sammen deigen med hendene. (Har du ikke food processor kan du først smuldre smøret i det tørre. Tilsett deretter vann og klem sammen deigen.)

Trykk deigen ut i bunn og kanter på en smurt paiform (24 cm i diameter).

Del de rensede rabarbrastilkene opp i biter og legg i paiskallet. Bland sammen sukker og potetmel og dryss over rabarbraen. Dryss over litt sukker og kanel over kaken til slutt.

Stek rabarbrapaien midt i ovnen ved 220°C i ca 30 minutter. Serveres lunken!

Tips

Rabarbrapai smaker kjempegodt helt nylaget sammen med vaniljeis!

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.