Add new comment

Brownies med dadler

Brownies med dadler er vidunderlig gode og passer spesielt godt ved juletider!

 

 

Oppskriften er til liten langpanne.

 

Ingredienser: 

♥ 100 g smør
♥ 300 g brunt sukker
♥ 150 g kokesjokolade
♥ 2 egg
♥ 1 ts bakepulver
♥ 150 g hvetemel
♥ 100 g dadler (u/sten)
♥ 100 g valnøtter

 

Fremgangsmåte: 

Smelt smøret i en liten kjele. Ha i brunt sukker og kokesjokoladen oppdelt i biter. Rør til alt er smeltet. Avkjøl til blandingen er lunken. Pisk inn eggene med en ballongvisp. Bland så inn hvetemel som er siktet sammen med bakepulver. Til slutt tilsettes hakkede dadler og valnøtter.

Ha deigen i en bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 25 minutter.

Avkjøl kaken helt i formen.

 

 

Hvelv kaken ut av formen og del opp i små firkanter.

 

 

Er du glad i dadler, kommer du til å falle for denne kaken! 

 

 

Skikkelig yummy kakestykker!  

 

 

Tips: 

♥ Pass på at du ikke oversteker kaken. Det er meningen at den skal ha en bløt og fuktig kjerne. 

♥ Brownies med dadler holder seg myke lenge dersom de pakkes inn i plast. Kakene er også kjempefine å fryse.

 

 

Enjoy! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Brownies med dadler
Ingredienser

♥ 100 g smør
♥ 300 g brunt sukker
♥ 150 g kokesjokolade
♥ 2 egg
♥ 1 ts bakepulver
♥ 150 g hvetemel
♥ 100 g dadler (u/sten)
♥ 100 g valnøtter

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en liten kjele. Ha i brunt sukker og kokesjokoladen oppdelt i biter. Rør til alt er smeltet. Avkjøl til blandingen er lunken. Pisk inn eggene med en ballongvisp. Bland så inn hvetemel som er siktet sammen med bakepulver. Til slutt tilsettes hakkede dadler og valnøtter.

Ha deigen i en bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 25 minutter.

Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og del opp i små firkanter.

Tips

♥ Pass på at du ikke oversteker kaken. Det er meningen at den skal ha en bløt og fuktig kjerne. 

♥ Brownies med dadler holder seg myke lenge dersom de pakkes inn i plast. Kakene er også kjempefine å fryse.

2 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.