
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Mmmmmm.... FANTASTISK NYDELIGE er disse tykke, myke vaflene med smak av revet eple og kanel!
Og duften som skapes under stekingen vil få hele nabolaget ditt til å ringe på døren... 😃
Oppskriften gir ca 10 plater.
Ingredienser:
♥ 3 egg
♥ 2 dl sukker
♥ 6 dl kefir
♥ 50 g smør
♥ 1 ts kanel
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 6 dl hvetemel
♥ 2 epler
Fremgangsmåte:
Pisk egg og sukker raskt sammen. Visp inn kefir og smeltet smør. Bland deretter inn kanel, vaniljesukker og så hvetemelet.
Rør til deigen er jevn og klumpfri.
Skrell eplene og riv dem på et rivjern. Ha de revne eplene i deigen og bland godt sammen.
La vaffelrøren stå og svelle i 15 minutter.
Stek vaflene i vaffeljern på middels varme. Bruk litt ekstra smør under stekingen. Avkjøl vaflene på rist.
Serveres nystekte!
Tips:
♥ Eplevafler med kanel smaker kjempegodt med litt sukkerdryss. Det er også godt med vaniljeis til.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
3 egg
2 dl sukker
6 dl kefir
50 g smør
1 ts kanel
2 ts vaniljesukker
6 dl hvetemel
2 epler
Pisk egg og sukker raskt sammen. Visp inn kefir og smeltet smør. Bland deretter inn kanel, vaniljesukker og så hvetemelet. Rør til deigen er jevn og klumpfri. Skrell eplene og riv dem på et rivjern. Ha de revne eplene i deigen og bland godt sammen. La vaffelrøren stå og svelle i 15 minutter.
Stek vaflene i vaffeljern på middels varme. Bruk litt ekstra smør under stekingen. Avkjøl vaflene på rist.
Serveres nystekte!
Eplevafler med kanel smaker kjempegodt med litt sukkerdryss. Det er også godt med vaniljeis til.
9 comments