Add new comment

Eplevafler med kanel

Mmmmmm.... FANTASTISK NYDELIGE er disse tykke, myke vaflene med smak av revet eple og kanel!

Og duften som skapes under stekingen vil få hele nabolaget ditt til å ringe på døren... 😃

Oppskriften gir ca 10 plater.

 

 

Ingredienser: 

♥ 3 egg
♥ 2 dl sukker
♥ 6 dl kefir
♥ 50 g smør
♥ 1 ts kanel
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 6 dl hvetemel
♥ 2 epler

 

Fremgangsmåte: 

Pisk egg og sukker raskt sammen. Visp inn kefir og smeltet smør. Bland deretter inn kanel, vaniljesukker og så hvetemelet.

Rør til deigen er jevn og klumpfri.

Skrell eplene og riv dem på et rivjern. Ha de revne eplene i deigen og bland godt sammen.

La vaffelrøren stå og svelle i 15 minutter.

Stek vaflene i vaffeljern på middels varme. Bruk litt ekstra smør under stekingen. Avkjøl vaflene på rist.

Serveres nystekte!

 

 

Tips:

♥ Eplevafler med kanel smaker kjempegodt med litt sukkerdryss. Det er også godt med vaniljeis til.

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Eplevafler med kanel
Ingredienser

3 egg
2 dl sukker
6 dl kefir
50 g smør
1 ts kanel
2 ts vaniljesukker
6 dl hvetemel
2 epler

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker raskt sammen. Visp inn kefir og smeltet smør. Bland deretter inn kanel, vaniljesukker og så hvetemelet. Rør til deigen er jevn og klumpfri. Skrell eplene og riv dem på et rivjern. Ha de revne eplene i deigen og bland godt sammen. La vaffelrøren stå og svelle i 15 minutter.

Stek vaflene i vaffeljern på middels varme. Bruk litt ekstra smør under stekingen. Avkjøl vaflene på rist.

Serveres nystekte!

Tips

Eplevafler med kanel smaker kjempegodt med litt sukkerdryss. Det er også godt med vaniljeis til.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser
Stikkord

9 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.