Add new comment

Brownies Wonderful

 

So wonderful...

 

Denne kaken holder definitivt hva navnet lover!  "Brownies Wonderful" er VIDUNDERLIGE, myke og saftige brownies!

Browniesene er uten nøtter og har rendyrket mørk, intens og deilig sjokoladesmak!

Oppskriften er til stor langpanne.

 

Ingredienser:

♥ 400 g smør
♥ 12 toppede ss kakao
♥ 8 store egg
♥ 1 kg sukker
♥ 6 ts vaniljesukker
♥ 600 g hvetemel

Pynt:
♥ melisdryss

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele. Tilsett kakao og rør til den har løst seg opp. Avkjøl blandingen til den lunken.

Pisk eggene og sukkeret sammen med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør inn sjokoladesmøret. Bland så inn vaniljesukker og til slutt hvetemelet. Deigen skal bli nokså tykk i konsistensen.

Kle en stor langpanne (ca 30x40 cm) med bakepapir og fordel deigen jevnt utover i langpannen.

Stek kaken midt i ovnen ved 170°C i 30-40 min. Avkjøl kaken helt i formen.

Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.

Del opp i passe store firkanter og sikt over melis før servering. 
 

Tips:

"Brownies Wonderful" holder seg myke i flere dager dersom de pakkes godt inn i plast. De er dessuten kjempefine å fryse.

Se "Brownies med kakao" som er samme oppskrift, men med valnøtter. For andre oppskrifter på brownies uten nøtter, se blant annet følgende oppskrifter: "Brownies", "Brownies med sjokoladebiter", "Brownies uten nøtter" og "Chocolate Fudge Brownies".

 

♥ ♥ ♥ ♥ 

Brownies Wonderful
Ingredienser

400 g smør
12 toppede ss kakao
8 store egg
1 kg sukker
6 ts vaniljesukker
600 g hvetemel

Pynt:
melisdryss

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en kjele. Tilsett kakao og rør til den har løst seg opp. Avkjøl blandingen til den lunken.

Pisk eggene og sukkeret sammen med en stålvisp (du trenger ikke å piske eggedosis). Rør inn sjokoladesmøret. Bland så inn vaniljesukker og til slutt hvetemelet. Deigen skal bli nokså tykk i konsistensen.

Kle en stor langpanne (ca 30x40 cm) med bakepapir og fordel deigen jevnt utover i langpannen. Stek kaken midt i ovnen ved 170°C i 30-40 min. Avkjøl kaken helt i formen.

Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i passe store firkanter og sikt over melis før servering.

Tips

"Brownies Wonderful" holder seg myke i flere dager dersom de pakkes godt inn i plast. De er dessuten kjempefine å fryse.

16 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.