Add new comment

Småkaker med kokos og sjokolade

Småkaker med kokos og sjokolade
Ingredienser

100 g smør
6 ss sukker
6 ss brunt sukker
1 egg
0,5 ts natron
200 g hvetemel
100 g kokesjokolade
1 dl kokos

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør sammen med sukker og brunt sukker. Pisk inn egget. Vend i natron og hvetemel. Bland inn kokos og fint hakket kokesjokolade til slutt.

Form deigen til små kuler som settes på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk kulene lett ned med fingrene. Stekes midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min, eller til småkakene er gyldne. Avkjøles på rist.

Tips

"Småkaker med kokos og sjokolade" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong

1 comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.