Also available in: Norsk

Add new comment

Nøttekaker

Nøttekaker
Ingredients

200 g hasselnøtter
150 g sukker
1 ts bakepulver
2 ts potetmel
2 egg

Pynt:
hele hasselnøtter

Instructions

Mal hasselnøttene. Bland med sukker, bakepulver og potetmel. Ha i lett sammenpiskede egg og rør deigen jevn.

Sett deigen i små topper på bakepapirdekkede stekeplater ved hjelp at to teskjeer. Beregn litt avstand mellom kakene, for de flyter noe ut under stekingen. Pynt hver kake med en hel hasselnøtt.

Stek kakene midt i ovnen ved 160°C i 15 min. Avkjøles på rist.

Tips

"Nøttekaker" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Cake category
Season
Allergies and preferences

3 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.