
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Denne langpannekaken smaker som Snickers! SUPERSNOP! Dessuten kjempelett å lage, inneholder verken mel, egg eller melkeprodukter og skal ikke i ovn. Oppskriften er til liten langpanne.
2,5 dl lys sirup
2,5 dl sukker
350 g peanøttsmør
1 dl kokos
1 ts vaniljesukker
100 g cornflakes
Glasur:
200 g kokesjokolade
1 ss smør
Varm opp sirup, sukker og peanøttsmør i en stor, tykkbunnet kjele. Rør til alt er smeltet. Ta kjelen av platen og rør i kokos, vaniljesukker og cornflakes.
Trykk massen jevnt utover i en bakepapirkledd, liten langpanne (ca 20x30 cm). Sett formen i kjøleskapet til massen har stivnet (3-4 timer).
Løft kaken ut av formen ved å ta tak i bakepapiret. Dra forsiktig av bakepapiret fra undersiden. Smelt kokesjokoladen sammen med smøret og bre dette over kaken ved hjelp av en smørekniv.
Sett tilbake i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet noe. Del opp i firkanter ved hjelp av en skarp kniv. Oppbevares kjølig.
Du kan bruke peanøttsmør av grov eller fin type. 350 g tilsvarer 1 glass fra Mills.
Dropp sjokoladeglasuren dersom du vil ha en kake fri for melkeprodukter (den er kjempegod for det), eller bruk smeltet sjokolade som er melkefri.
Se også oppskrift på "Snickerskake i langpanne".
6 comments