Add new comment

Nutella Brownies (med kun 3 ingredienser)

Er du glad i Nutella?

Lag verdens enkleste Nutella Brownies

Browniesene blir fudgy og utrolig gode og lages med kun 3 ingredienser! 

 


Oppskriften er til liten langpanne.


Ingredienser:

♥ 3 egg
♥ 350 g Nutella (1 glass)
♥ 150 g hvetemel


Fremgangsmåte:

Ha egg og romtemperert Nutella i en bolle. Miks dette sammen med en håndmikser.

Bland inn hvetemelet (se tips)

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).

La kaken avkjøles før den løftes ut av formen og deles i firkanter. 

 

 

DIGG kake! 

 


  😎  

 

 

Tips:

♥ Du bruker 1 glass Nutella til denne oppskriften (standard størrelse på 350 gram). Husk at Nutellaen bør være romtemperert slik at den er myk og kremete.

 

 

♥ Ikke rør mer enn nødvendig etter at melet er tilsatt for å unngå at deigen blir seig. 

♥ Vær veldig nøye med å ikke steke kaken for lenge. Den skal ha en myk og "fudgy" konsistens. Kaken vil virke bløt når den er nystekt, men blir fastere ved avkjøling og er da lettere å få ut av formen. Kaken kan gjerne stå innpakket i plast i kjøleskapet over natten før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. 

♥ Nutella Brownies er fine å fryse og tiner raskt! 

 

 

Ha en deilig helg! 

 




♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Nutella Brownies (med kun 3 ingredienser)
Ingredienser

♥ 3 egg
♥ 350 g Nutella (1 glass)
♥ 150 g hvetemel

Fremgangsmåte

Ha egg og romtemperert Nutella i en bolle. Miks dette sammen med en håndmikser.

Bland inn hvetemelet (se tips)

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca. 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 20 minutter (se tips).

La kaken avkjøles før den løftes ut av formen og deles i firkanter. 

Tips

♥ Du bruker 1 glass Nutella til denne oppskriften (standard størrelse på 350 gram). Husk at Nutellaen bør være romtemperert slik at den er myk og kremete.

♥ Ikke rør mer enn nødvendig etter at melet er tilsatt for å unngå at deigen blir seig. 

♥ Vær veldig nøye med å ikke steke kaken for lenge. Den skal ha en myk og "fudgy" konsistens. Kaken vil virke bløt når den er nystekt, men blir fastere ved avkjøling og er da lettere å få ut av formen. Kaken kan gjerne stå innpakket i plast i kjøleskapet over natten før du løfter den ut av formen og deler den i firkanter. 

♥ Nutella Brownies er fine å fryse og tiner raskt! 

10 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.