Add new comment

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker
Ingredienser

225 g hvetemel
3 ts bakepulver
1 ss sukker
3 dl helmelk
30 g smør
2 egg

Servering:
lønnesirup ("maple syrup")

Fremgangsmåte

Bland sammen hvetemel, bakepulver og sukker i en bolle. Pisk sammen helmelk, smeltet smør og eggene i en annen bolle. Bland melkeblandingen med de tørre ingrediensene (ikke rør mer enn nødvendig, ellers blir deigen seig).

Stek små pannekaker i stekepanne. Bruk ekstra smør eller formspray til stekepannen og pass nøye på at varmen ikke er for sterk. Pannekakene trenger tid til å bli helt gjennomstekte.

Tips

"Amerikanske pannekaker" smaker best nylaget.

Se også oppskrift på "Amerikanske Hotcakes" og "Pancakes".

Kakekategori
Allergier og preferanser
Stikkord

4 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.