
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Bunn:
50 g smør
3 dl sukker
1 egg
1,5 dl hvetemel
saft av 1/2 sitron
Fyll:
300 g blåbær
Rømme- og nøttefyll:
1 dl lettrømme
1 egg
2 ss sukker
1 dl hakkede mandler eller hasselnøtter
Smelt og avkjøl smøret. Bland med sukker, egget, mel og sitronsaften. Rør lett sammen til du får en jevn deig.
Smør en paiform (24 cm i diameter). Smør deigen jevnt utover. Legg bærene over deigen (frosne bær trenger ikke å tines først). Rør sammen rømme, sukker og egg. Hell blandingen over bærene. Dryss over nøttene til slutt.
Stekes nederst i ovnen ved 175°C i 30 min. Avkjøl før servering.
Kaken smaker nydelig sammen med pisket krem eller is.
2 comments