Add new comment

Eplekake med kefir

Eplekake med kefir
Ingredienser

6 dl hvetemel
4 ts bakepulver
3 dl sukker
1 dl rosiner
150 g smør
4 dl kefir

Pynt:
2 store epler
2 ss sukker
kaneldryss

Fremgangsmåte

Bland de tørre ingrediensene og rosiner i en bakebolle. Rør i smeltet smør og kefir.

Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Legg epleskiver oppå deigen i pent mønster. Dryss over sukker og kanel.

Stekes på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 40-45 min (sjekk med nål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken litt i formen før den tas ut og bakepapiret fjernes.

Tips

Kaken er fin å fryse.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

3 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.