Add new comment

Karasjokk med valnøtter

Karasjokk med valnøtter
Ingredienser

5 ss sukker
1 dl kremfløte
100 g valnøtter
50 g kokesjokolade

Fremgangsmåte

Smelt sukkeret til fin og brun karamell i en kjele. Tilsett fløte og nøtter og kok inn til det blir karamell igjen.

Avkjøl blandingen litt og bland i smeltet sjokolade.

Hell massen over i en brødform med bakepapir i bunnen, slik at du får et lag med tykkelse på ca 2 cm. Sett kaldt til blandingen stivner.

Skjær opp i små, fine karamellstykker. Serveres til deilig, sterk kaffe!

Tips

Oppbevar konfekten i kjøleskapet. Har du den i en boks, bør du bruke matpapir mellom lagene, slik at konfekten ikke klistrer seg sammen.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.