Add new comment

Nøtteklatter

Nøtteklatter
Ingredienser

3 eggehviter
190 g melis
225 g mandler eller hasselnøtter

Fremgangsmåte

Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis og pisk videre til tykk marengs. Vend i malte mandler eller hasselnøtter.

Benytt to skjeer og sett deigen i topper på stekeplater dekket med bakepapir.

Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min. Avkjøl kakene på platen før de løsnes fra bakepapiret og legges på rist.

Tips

Kakene oppbevares i tettsluttet kakeboks.

For lignende kaker med litt mer pynt, se oppskrift på "Hasselnøttopper med sjokolade".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.