Add new comment

Kanelpinner

Kanelpinner
Ingredienser

200 g smør
100 g melis
300 g hvetemel

Pynt:
2 ss sukker
1 ss kanel

Fremgangsmåte

Mykt smør og melis røres hvitt (se tips). Arbeid inn hvetemelet.

Trill ut deigen til fingertykke pølser som deles opp i ca 6 cm lange pinner. Rull pinnene i sukker- og kanelblandingen (se tips).

Legg kakene på bakepapirdekkede stekeplater. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.

Tips

Deigpinnene kan eventuelt pensles med litt eggehvite før de rulles i sukker- og kanelblandingen. Da er det enda mer som vil feste seg til kakene.

NB! Melis kan ikke byttes ut med sukker, for da henger ikke deigen sammen.

"Kanelpinner" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.