Add new comment

Korianderkaker

Korianderkaker
Ingredienser

2 egg
250 g sukker
250 g lys sirup
250 g smør
3 dråper sitronessens
4 ts malt koriander
1 ts hornsalt
500 g hvetemel

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og sirup. Avkjøl litt og bland deretter i eggedosisen. Bland deretter i sitronessens. Sikt sammen mel, hornsalt og koriander. Bland dette inn i deigen. Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet over natten.

Trill ut deigen til små kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater med litt avstand imellom. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min, eller til de er gyldne. Avkjøles på rist til de er helt kalde.

Tips

"Korianderkaker" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.