Add new comment

Mandel- og kokoskaker

Mandel- og kokoskaker
Ingredienser

5 eggehviter
500 g sukker
250 g mandler
150 g kokos

Fremgangsmåte

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret litt og litt og pisk til marengs. Hakk mandlene fint (gjøres raskt i food processor) og bland med kokos. Vend dette deretter i marengsmassen.

Sett deigen med teskje på bakepapirdekkede stekeplater. Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 20 min, eller til kakene løsner lett fra bakepapiret.

La kakene stå en liten stund på platen før de forsiktig tas av og flyttes over på rist.

Tips

"Mandel - og kokoskaker" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Se også oppskrift på "Nøttekokoskaker".

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.