
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
I wish to believe in immortality
I wish to live with you forever..
(John Keats)
♥
"American Brownies" er en udødelig klassiker!
Jeg elsker sjokoladesmaken, konsistensen og at de er så lettvinte å lage - det ser du av de utallige variantene med browniesoppskrifter som ligger inne her på Det søte liv.
Denne supre oppskriften passer til liten form og er kjempelett å røre sammen.
Kaken er uten nøtter og gir myk og litt klebrig sjokoladekake.
Perfekt oppskrift når du plutselig blir fysen på noe godt!
Ingredienser:
♥ 150 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 3 store egg
♥ 4 dl sukker
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 5 ss kakao
♥ 2,25 dl hvetemel
Fremgangsmåte:
Smelt smør i en liten kjele.
Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret.
Rør blandingen jevn og ta kjelen av platen.
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis).
Pisk deretter inn i sjokoladesmøret.
Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.
Ha deigen i en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir i bunnen.
Jevn til overflaten med en smørekniv.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten.
Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.
Tips:
Oppskriften gir nokså lav kake, hvilket er meningen.
Kaken er fin å fryse, men er så god at den spises opp med en gang
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 150 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 3 store egg
♥ 4 dl sukker
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 5 ss kakao
♥ 2,25 dl hvetemel
Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret. Ta kjelen av platen.
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Pisk deretter inn i sjokoladesmøret. Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.
Ha deigen i en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.
Oppskriften gir nokså lav kake, hvilket er meningen.
Kaken er fin å fryse, men er så god at den spises opp med en gang:-)
16 comments