Add new comment

American Brownies

 

I wish to believe in immortality

I wish to live with you forever..

 

(John Keats)

 

"American Brownies" er en udødelig klassiker!

Jeg elsker sjokoladesmaken, konsistensen og at de er så lettvinte å lage - det ser du av de utallige variantene med browniesoppskrifter som ligger inne her på Det søte liv.  Wink

Denne supre oppskriften passer til liten form og er kjempelett å røre sammen.

Kaken er uten nøtter og gir myk og litt klebrig sjokoladekake.

Perfekt oppskrift når du plutselig blir fysen på noe godt!

 

Ingredienser:

♥ 150 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 3 store egg
♥ 4 dl sukker
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 5 ss kakao
♥ 2,25 dl hvetemel

 

Fremgangsmåte:

Smelt smør i en liten kjele.

 

 

Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret.

 

 

Rør blandingen jevn og ta kjelen av platen.

 

 

Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis).

 

 

Pisk deretter inn i sjokoladesmøret.

 

 

Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.

 

 

Ha deigen i en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir i bunnen.

 

 

 

Jevn til overflaten med en smørekniv.

 

 

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten.

Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.

 

Tips:

Oppskriften gir nokså lav kake, hvilket er meningen.

Kaken er fin å fryse, men er så god at den spises opp med en gang  Icon e biggrin

 

♥ ♥ ♥ ♥ 

American Brownies
Ingredienser

♥ 150 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 3 store egg
♥ 4 dl sukker
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 5 ss kakao
♥ 2,25 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret. Ta kjelen av platen.

Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Pisk deretter inn i sjokoladesmøret. Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.

Ha deigen i en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir i bunnen.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.

Tips

Oppskriften gir nokså lav kake, hvilket er meningen.

Kaken er fin å fryse, men er så god at den spises opp med en gang:-)

16 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.