 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							
I wish to believe in immortality
I wish to live with you forever..
(John Keats)
♥
"American Brownies" er en udødelig klassiker!
Jeg elsker sjokoladesmaken, konsistensen og at de er så lettvinte å lage - det ser du av de utallige variantene med browniesoppskrifter som ligger inne her på Det søte liv. *wink*
Denne supre oppskriften passer til liten form og er kjempelett å røre sammen.
Kaken er uten nøtter og gir myk og litt klebrig sjokoladekake.
Perfekt oppskrift når du plutselig blir fysen på noe godt!
Ingredienser:
♥ 150 g smør
	♥ 300 g kokesjokolade
	♥ 3 store egg
	♥ 4 dl sukker
	♥ 3 ts vaniljesukker
	♥ 5 ss kakao
	♥ 2,25 dl hvetemel
Fremgangsmåte:
Smelt smør i en liten kjele.

Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret.

Rør blandingen jevn og ta kjelen av platen.

Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis).

Pisk deretter inn i sjokoladesmøret.

Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.

Ha deigen i en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir i bunnen.


Jevn til overflaten med en smørekniv.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten.
Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.
Tips:
Oppskriften gir nokså lav kake, hvilket er meningen.
Kaken er fin å fryse, men er så god at den spises opp med en gang *icon_e_biggrin*
♥ ♥ ♥ ♥
 

♥ 150 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 3 store egg
♥ 4 dl sukker
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 5 ss kakao
♥ 2,25 dl hvetemel
Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret. Ta kjelen av platen.
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Pisk deretter inn i sjokoladesmøret. Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.
Ha deigen i en liten langpanne (ca 20x30 cm) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.
Oppskriften gir nokså lav kake, hvilket er meningen.
Kaken er fin å fryse, men er så god at den spises opp med en gang:-)
16 comments