
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
250 g smør
70 g hvitt sukker
30 g brunt sukker
1 eggeplomme
1 ts vaniljeessens
1,2 dl melasse
1 ts bakepulver
1,5 ts kanel
1,5 ts ingefær
5 dl hvetemel
Pynt:
sukker
Pisk mykt smør sammen med hvitt og brunt sukker. Pisk inn eggeplommen og vaniljeessens. Pisk så inn melasse. Bland deretter i bakepulver og krydder og til slutt hvetemelet.
Form deigen til runde kuler. Rull dem i sukker og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater. Beregn avstand mellom kakene, for de flyter utover under stekingen.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i 10-12 min. Avkjøl kakene en stund på platen før de forsiktig flyttes over på rist og avkjøles helt.
"Molasse Spice Cookies" oppbevares i tettsluttet kakeboks med matpapir mellom lagene.
2 comments