
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Dette er en lekker, enkel juledessert med julekrydrede multebær som serveres sammen med en slags rømmesaus laget av seterrømme og brunt sukker.
Nydelig, nydelig smak!
Kransekakestenger er perfekt tilbehør!
Ingredienser:
Multer med julekrydder:
1 dl vann
0,5 dl sukker
1 hel stjerneanis
5 hele nelliker
1 kanelstang
- -
500 g multer
Brunsukkerrømme:
3 dl seterrømme
3 ss brunt sukker
Tilbehør:
Kransekakestenger
Fremgangsmåte:
Ha vann, sukker og krydder i en kjele. Varm opp og la småkoke et par minutter til du får en krydret sukkerlake. Ta kjelen av platen. Legg multene i den varme krydderlaken og la de trekke i laken i 20-30 min.
Rør seterrømmen sammen med brunt sukker.
Server multene lune sammen med brunsukkerrømme. Bruk hjemmelaget eller kjøpte kransekakestenger som tilbehør.
Tips:
Både multene og brunsukkerrømmen kan lages på forhånd. Oppbevares i kjøleskapet frem til servering. Multene smaker best om de varmes litt rett før servering.
NYT!
Multer med julekrydder:
1 dl vann
0,5 dl sukker
1 hel stjerneanis
5 hele nelliker
1 kanelstang
- -
500 g multer
Brunsukkerrømme:
3 dl seterrømme
3 ss brunt sukker
Tilbehør:
Kransekakestenger
Ha vann, sukker og krydder i en kjele. Varm opp og la småkoke et par minutter til du får en krydret sukkerlake. Ta kjelen av platen. Legg multene i den varme krydderlaken og la de trekke i laken i 20-30 min.
Rør seterrømmen sammen med brunt sukker.
Server multene lune sammen med brunsukkerrømme. Bruk hjemmelaget eller kjøpte kransekakestenger som tilbehør.
Både multene og brunsukkerrømmen kan lages på forhånd. Oppbevares i kjøleskapet frem til servering. Multene smaker best om de varmes litt rett før servering.
2 comments