 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							
Dette er en lekker, enkel juledessert med julekrydrede multebær som serveres sammen med en slags rømmesaus laget av seterrømme og brunt sukker.
Nydelig, nydelig smak! *yum*
Kransekakestenger er perfekt tilbehør!
Ingredienser:
Multer med julekrydder:
	1 dl vann
	0,5 dl sukker
	1 hel stjerneanis
	5 hele nelliker
	1 kanelstang
	- -
	500 g multer
Brunsukkerrømme:
	3 dl seterrømme
	3 ss brunt sukker
Tilbehør:
	Kransekakestenger
Fremgangsmåte:
Ha vann, sukker og krydder i en kjele. Varm opp og la småkoke et par minutter til du får en krydret sukkerlake. Ta kjelen av platen. Legg multene i den varme krydderlaken og la de trekke i laken i 20-30 min.
Rør seterrømmen sammen med brunt sukker.
Server multene lune sammen med brunsukkerrømme. Bruk hjemmelaget eller kjøpte kransekakestenger som tilbehør.
Tips:
Både multene og brunsukkerrømmen kan lages på forhånd. Oppbevares i kjøleskapet frem til servering. Multene smaker best om de varmes litt rett før servering.
NYT!
 

Multer med julekrydder:
1 dl vann
0,5 dl sukker
1 hel stjerneanis
5 hele nelliker
1 kanelstang
- -
500 g multer
Brunsukkerrømme:
3 dl seterrømme
3 ss brunt sukker
Tilbehør:
Kransekakestenger
Ha vann, sukker og krydder i en kjele. Varm opp og la småkoke et par minutter til du får en krydret sukkerlake. Ta kjelen av platen. Legg multene i den varme krydderlaken og la de trekke i laken i 20-30 min.
Rør seterrømmen sammen med brunt sukker.
Server multene lune sammen med brunsukkerrømme. Bruk hjemmelaget eller kjøpte kransekakestenger som tilbehør.
Både multene og brunsukkerrømmen kan lages på forhånd. Oppbevares i kjøleskapet frem til servering. Multene smaker best om de varmes litt rett før servering.
2 comments