Add new comment

Adorable, Lovable Chocolate Brownies

 

I have a pure and never-ending love for chocolate! 

 

 

Denne oppskriften på "Adorable, Lovable Chocolate Brownies" inneholder både smeltet mørk sjokolade og kakao, som gir helt fantastisk sjokoladesmak!

 

OG JEG ELSKER DE ROMANTISKE KJÆRLIGHETSMOTIVENE!

 

 

Oppskriften er til liten langpanne.

 

Ingredienser:

Chocolate Brownies:
♥ 200 g smør
♥ 200 g mørk sjokolade (70%)
♥ 4 store egg
♥ 5 dl sukker
♥ 1,5 dl hvetemel
♥ 3 ss kakao
♥ 3 ts vaniljesukker

Pynt:
♥ melisdryss (se tips)

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør i sjokoladesmøret. Sikt mel, kakao og vaniljesukker og bland i til en jevn deig.

Ha deigen i en bakepapirkledd, liten langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min (kaken skal fortsatt virke bløt).

Ta kaken ut av ovnen og la den stå i kjøleskapet i et par timer (eller over natten) så den stivner i konsistensen.

Løft kaken ut av langpannen og del den opp i passe store firkanter. Dryss over melis til pynt, eventuelt ved bruk av stensiler (se tips).

 

Tips:

♥ Det er meget viktig at du ikke steker kaken for lenge, for da mister den sin bløte konsistens. Kaken ser ikke gjennomstekt ut når du tar den ut av ovnen, men stivner når den har stått lenge nok i kjøleskapet (smøret og sjokoladen i kaken vil da blir hardt og gjøre at kaken blir fast i konsistensen).

♥ "Chocolate Brownies" er supergode pyntet med dumlekrem, se egen oppskrift herwww.detsoteliv.no.

♥ Den skjønne pynten på browniesene du ser på bildet lager du enkelt ved hjelp av stensiler med kjærlighetsmotiv.Fås blant annet kjøpt i merket Wilton i nettbutikken til Cacas, se www.cacas.no

 

Her ser du bilde av stensilene jeg brukte da jeg lagde disse browniesene:

 

 

Bare legg stensilen på browniesstykket og sikt over melis.

Fjern stensilen forsiktig og vips har du utrolig nydelige "Adorable, Lovable Chocolate BrowniesHeart

 

 

Best Lover...... 

 

 

Best kisser....

 

 

Always...

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ 

Adorable, Lovable Chocolate Brownies
Ingredienser

Chocolate Brownies:
200 g smør
200 g mørk sjokolade (70%)
4 store egg
5 dl sukker
1,5 dl hvetemel
3 ss kakao
3 ts vaniljesukker

Pynt:
melisdryss (se tips)

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn.

Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør i sjokoladesmøret. Sikt mel, kakao og vaniljesukker og bland i til en jevn deig.

Ha deigen i en bakepapirkledd, liten langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min (kaken skal fortsatt virke bløt).

Ta kaken ut av ovnen og la den stå i kjøleskapet i et par timer (eller over natten) så den stivner i konsistensen.

Løft kaken ut av langpannen og del den opp i passe store firkanter. Dryss eventuelt over melis til pynt (se tips).

Tips

Det er meget viktig at du ikke steker kaken for lenge, for da mister den sin bløte konsistens. Kaken ser ikke gjennomstekt ut når du tar den ut av ovnen, men stivner når den har stått lenge nok i kjøleskapet (smøret og sjokoladen i kaken vil da blir hardt og gjøre at kaken blir fast i konsistensen).

Den skjønne pynten på browniesene du ser på bildet lager du enkelt ved hjelp av stensiler med kjærlighetsmotiv. Fås blant annet kjøpt i nettbutikken til www.cacas.no i merket Wilton. Bare legg stensilen på browniesstykket og sikt over melis. Fjern stensilen forsiktig og vips har du "Adorable, Lovable Chocolate Brownies":-)

1 comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.