
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Myke muffins med sjokolade og vanilje ♥
Hei på dere!
Håper dere koser dere med helg!
Her har dere noen myke, marmorerte muffins som er superpopulære hos både store og små kakemonser!
Vil du lage cupcakes, er det kjempegodt med en deilig sjokoladefrosting på toppen!
Se mange supre oppskriftstips på cupcakestoppinger her på www.detsoteliv.no - søk i kategorien for Muffins og cupcakes (eller på stikkordet "Frosting" under Populære stikkord).
Men nå over til disse nydelige muffinsene med sjokolade og vanilje som er kjempelette å lage!
♥ Ingredienser:
♥ 100 g smør
♥ 2 dl sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 1 dl melis
♥ 3 store egg
♥ 3 dl hvetemel
♥ 2 ts bakepulver
♥ 0,5 dl melk
- -
♥ 2-3 ss kakao
♥ Fremgangsmåte:
Pisk mykt smør, sukker, vaniljesukker, melis og romtempererte egg til en luftig smørkrem. Sikt mel og bakepulver. Bland dette inn i deigen. Rør til slutt i melken.
Del deigen i to deler og bland kakao i den ene delen.
Fyll lys og mørk deig i muffinsformer som er satt i muffinsbrett. Stek muffinsene midt i ovnen ved 175°C i 15-20 min, til de er gjennomstekte.
♥ Tips:
Muffinsene er alldeles nydelige helt nystekte, men kan oppbevares godt innpakket i plast. De kan også fryses.
De søte muffinsformene du ser på bildet selges blant annet i nettbutikken til www.cacas.no.
Se også oppskrift på "Marmormuffins" og "Tigermuffins" her på Det søte liv.
♥ ♥ ♥ ♥
100 g smør
2 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1 dl melis
3 store egg
3 dl hvetemel
2 ts bakepulver
0,5 dl melk
- -
2-3 ss kakao
Pisk mykt smør, sukker, vaniljesukker, melis og romtempererte egg til en luftig smørkrem. Sikt mel og bakepulver. Bland dette inn i deigen. Rør til slutt i melken.
Del deigen i to deler og bland kakao i den ene delen.
Fyll lys og mørk deig i muffinsformer som er satt i muffinsbrett.
Stek muffinsene midt i ovnen ved 175°C i 15-20 min, til de er gjennomstekte.
Muffinsene er alldeles nydelige helt nystekte, men kan oppbevares godt innpakket i plast. De kan også fryses.
12 comments