
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Her får dere et par deilige fristelser av meg med dere inn i helgen:-)
XOXO - Hugs & Kisses to my fave people!
♥
Ingredienser:
Chocolate Baileys Cupcakes:
♥ 4 dl hvetemel
♥ 2 dl sukker
♥ 4 ts bakepulver
♥ 0,5 ts salt
♥ 1 dl kakao
♥ 1 stort egg
♥ 2 dl melk
♥ 1 dl Baileys
♥ 1 dl matolje
Chocolate Baileys Frosting:
♥ 150 g smør
♥ 200 g melis
♥ 30 g kakao
♥ 1 ts vaniljeessens
♥ 1-2 ss Baileys
Pynt:
♥ 8 stk luksuskonfekt - gjerne med likørfyll
Fremgangsmåte:
Bland mel, sukker, bakepulver, salt og kakao godt sammen i en bakebolle. Pisk sammen egg, melk og matolje i en annen bolle. Ha så det våte i det tørre og rør raskt sammen til en jevn deig (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet).
Bruk store, amerikanske muffinsformer og fyll disse 2/3 halvfulle med deig. Porsjonen skal gi ca 8 stk store muffins.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 25-30 min (sjekk med kakenål at kakene er gjennomstekte). Avkjøl helt.
Pisk sammen ingrediensene til sjokoladekremen til den er jevn, blank og fluffy (bruk bare 1 ss Baileys i første omgang og se om du trenger litt mer for å passe konsistens). Ha sjokoladekremen i en sprøytepose med glatt, rund tut og sprøyt lekre topper på hver av de avkjølte muffinsene.
Pynt med en konfekt til slutt.
MAN CANNOT LIVE ON CHOCOLATE ALONE; BUT WOMEN SURE CAN.
Ha-ha:-)
♥
♥ ♥ ♥ ♥
Chocolate Baileys Cupcakes:
4 dl hvetemel
2 dl sukker
4 ts bakepulver
0,5 ts salt
1 dl kakao
1 stort egg
2 dl melk
1 dl Baileys
1 dl matolje
Chocolate Baileys Frosting:
150 g smør
200 g melis
30 g kakao
1 ts vaniljeessens
1-2 ss Baileys
Pynt:
8 stk luksuskonfekt - gjerne med likørfyll
Bland mel, sukker, bakepulver, salt og kakao godt sammen i en bakebolle. Pisk sammen egg, melk og matolje i en annen bolle. Ha så det våte i det tørre og rør raskt sammen til en jevn deig (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt blandet).
Bruk store, amerikanske muffinsformer og fyll disse 2/3 halvfulle med deig. Porsjonen skal gi ca 8 stk store muffins.
Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 25-30 min (sjekk med kakenål at kakene er gjennomstekte). Avkjøl helt.
Pisk sammen ingrediensene til sjokoladekremen til den er jevn, blank og fluffy (bruk bare 1 ss Baileys i første omgang og se om du trenger litt mer for å passe konsistens). Ha sjokoladekremen i en sprøytepose med glatt, rund tut og sprøyt lekre topper på hver av de avkjølte muffinsene.
Pynt med en konfekt til slutt.
- -
"MAN CANNOT LIVE ON CHOCOLATE ALONE; BUT WOMEN SURE CAN."
Ha-ha:-)
12 comments