Add new comment

Vafler fra Sjømannskirken i Los Angeles

 

I morgen, 24. august, er det "National Waffle Day" i USA. Man markerer da at det første vaffeljernet ble patentert i USA !!  So American....  Teeth smile

 

Dermed har du altså en GLIMRENDE ANLEDNING til å lage en stabel med nystekte vafler til fredagskvelden i morgen. Tongue smile

 

 

Her har du oppskriften på "Vafler fra Sjømannskirken i Los Angeles" som gir myke og kjempegode vafler.

 

Ingredienser:

♥ 3 egg
♥ 0,5 dl sukker
♥ 5 dl melk
♥ 5 dl hvetemel
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 0,5 ts kardemomme
♥ 100 g smør

 

Fremgangsmåte:

Eggene og sukkeret vispes godt. Tilsett melk, hvetemel, vaniljesukker og kardemomme. Rør godt. Tilsett smeltet og avkjølt smør til slutt. Rør forsiktig. Vaffelrøren bør stå og svelle en halv time før man begynner å steke.

Stek gyldne vafler i smurt vaffeljern på middels sterk varme.

 

 

Server vaflene nystekte med syltetøy!

 

 

♥ Tips:

Du finner en oversikt over alle vaffeloppskriftene til Sjømannskirken på www.sjomannskirken.no. Jeg har testet ut flere av dem som du finner her på www.detsoteliv.no!

 

KOS DERE MED VAFLENE!

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Vafler fra Sjømannskirken i Los Angeles
Ingredienser

3 egg
0,5 dl sukker
5 dl melk
5 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
0,5 ts kardemomme
100 g smør

Fremgangsmåte

Eggene og sukkeret vispes godt. Tilsett melk, hvetemel, vaniljesukker og kardemomme. Rør godt. Tilsett smeltet og avkjølt smør til slutt. Rør forsiktig. Vaffelrøren bør stå og svelle en halv time før man begynner å steke.

Stek gyldne vafler i smurt vaffeljern på middels sterk varme.

Server vaflene nystekte med syltetøy!

Tips

Du finner en oversikt over alle vaffeloppskriftene til Sjømannskirken på www.sjomannskirken.no. Jeg har testet ut flere av dem som du finner her på www.detsoteliv.no!

Kakekategori
Allergier og preferanser

2 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.