
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Verdens beste browniesoppskrift!
Pynt med søte Lovehearts hvis du er i det rette humøret!
♥
♥
Ingredienser:
♥ 150 g smør
♥ 300 g kokesjokolade
♥ 3 store egg
♥ 4 dl sukker
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 5 ss kakao
♥ 2,25 dl hvetemel
Fremgangsmåte:
Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret. Ta kjelen av platen.
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Pisk deretter inn i sjokoladesmøret. Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (20x30 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.
Tips:
Se også oppskrift på "American Brownies" her på Det søte liv.
Denne oppskriften vil du også kunne finne i boken "Digg på en fredag", som er skrevet av Jørgen O Grann, men hvor Det søte liv har stått for hele dessertkapittelet!
Digg på fredag, utgitt av Schibsted Forlag (2012)
Dette er en utrolig herlig bok som jeg absolutt anbefaler deg å anskaffe!
Her ser du gutta som inviterte meg med på bokprosjektet Digg på fredag! Jørgen står til høyre, grafisk designer Tom i midten og fotograf Jo Michael til venstre.
Jo Michael tok dette nydelige bildet av disse browniesene som du finner i boken:
Foto: www.jomichael.com
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
150 g smør
300 g kokesjokolade
3 store egg
4 dl sukker
3 ts vaniljesukker
5 ss kakao
2,25 dl hvetemel
Smelt smør i en liten kjele. Tilsett kokesjokolade og la den smelte i smøret. Ta kjelen av platen.
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Pisk deretter inn i sjokoladesmøret. Sikt i mel, kakao og vaniljesukker. Rør deigen raskt sammen.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (20x30 cm).
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25 min. Kaken skal fortsatt virke litt rå i midten. Avkjøl kaken i formen før den deles opp i små serveringsstykker.
Oppskriften finnes i kokeboken "Digg på fredag" (Schibsted forlag, 2012) - der Det søte liv står for dessertkapittelet:-)
36 comments