
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Her har du oppskriften på supersunne Proteinpannekaker.
Dette er ikke vanlige pannekaker, men smaker kjempegodt og er et herlig tips til de som vil ha et lett, sunt, søtt, lavkarbo, kalorifattig og proteinrikt pannekakemåltid!
Tipset kommer fra den søte kjendisjenta Tone Damli Aaberge
Hun publiserte oppskriften på en blogg hun hadde tidligere.
Nå har jeg også testet ut oppskriften, og den er godkjent
Oppskriften gir 1 stor Proteinpannekake.
Ingredienser:
♥ 2 egg
♥ 3 eggehviter
♥ 2 ss havregryn
♥ 100 g cottage cheese
Servering:
♥ lett syltetøy
♥ friske bær
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene sammen i en skål.
Spray en teflonstekepanne med litt formfett og hell i røren. Stek pannekaken på svak til middels varme til den er helt gjennomstekt.
Del pannekaken opp i to-tre deler og legg på asjetten din.
Server med lett syltetøy og friske bær!
Tips:
♥ Det er ikke noe sukker i denne røren, så jeg synes man bør ha litt syltetøy i tillegg til friske bær for å få god smak. Alternativt kan du tilsette litt sukrin eller annen kalorifattig sukker i røren før steking.
♥ Proteinpannekaken må steke en stund for å bli helt gjennomstekt. Pass derfor på at du ikke har for sterk varme.
♥ Merk at dette er en pannekake som smaker nokså annerledes enn vanlige Pannekaker som du selvsagt også finner i flere varianter her på Det søte liv. Selv synes jeg Proteinpannekaken smaker mer som en omelett, men uansett er smaken god! Se også oppskrift på Grove proteinlapper med cottage cheese.
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 2 egg
♥ 3 eggehviter
♥ 2 ss havregryn
♥ 100 g cottage cheese
Servering:
♥ lett syltetøy
♥ friske bær
Bland alle ingrediensene sammen i en skål.
Spray en teflonstekepanne med litt formfett og hell i røren. Stek pannekaken på svak til middels varme til den er helt gjennomstekt.
Del pannekaken opp i to-tre deler og legg på asjetten din. Server med lett syltetøy og friske bær!
♥ Det er ikke noe sukker i denne røren, så jeg synes man bør ha litt syltetøy i tillegg til friske bær for å få god smak. Alternativt kan du tilsette litt sukrin eller annen kalorifattig sukker i røren før steking.
♥ Proteinpannekaken må steke en stund for å bli helt gjennomstekt. Pass derfor på at du ikke har for sterk varme.
♥ Merk at dette er en pannekake som smaker nokså annerledes enn vanlige Pannekaker som du selvsagt også finner flere varianter av her på Det søte liv. Selv synes jeg Proteinpannekaken smaker mer som en omelett, men uansett er smaken god! Se også oppskrift på Grove proteinlapper med cottage cheese.
6 comments