
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Det er litt av noen godsaker som blandes sammen til disse deilige dessertglassene: Nugatti - kremost - vanilje - Oreokjeks - sjokolade ---- mmm -
Dette må jo bare bli bra, ikke sant?
Best av alt: Dette er en lekker ostekakedessert som er veldig lettvint å lage!
Oppskriften gir 4 porsjoner.
Ingredienser:
♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte
Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt
Fremgangsmåte:
Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.
Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.
Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.
Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.
Tips:
♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.
♥ Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.
♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.
♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.
Veldig, veldig god dessert!
♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte
Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt
Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.
Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.
Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.
Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.
♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.
♥ Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.
♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.
♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.
6 comments