Also available in: Norsk

Add new comment

Ostekake på glass med Oreokjeks og Nugatti


Det er litt av noen godsaker som blandes sammen til disse deilige dessertglassene:  Nugatti - kremost - vanilje - Oreokjeks - sjokolade ---- mmm -
 

Dette må jo bare bli bra, ikke sant?  ;)

 


Best av alt: Dette er en lekker ostekakedessert som er veldig lettvint å lage!  :)

Oppskriften gir 4 porsjoner.
 

Ingredienser:

♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte

Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt
 

Fremgangsmåte:

Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.

Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.

Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.

Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.


 

Tips:

♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.

 

 

 

♥  Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.

♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.

♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.

 

 

Veldig, veldig god dessert!  *heart* 

 

Ostekake på glass med Oreokjeks og Nugatti
Ingredients

♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte

Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt

Instructions

Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.

Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.

Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.

Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.

Tips

♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.

♥  Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.

♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.

♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.

6 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.