Add new comment

Ostekake på glass med Oreokjeks og Nugatti


Det er litt av noen godsaker som blandes sammen til disse deilige dessertglassene:  Nugatti - kremost - vanilje - Oreokjeks - sjokolade ---- mmm -
 

Dette må jo bare bli bra, ikke sant?  Wink

 


Best av alt: Dette er en lekker ostekakedessert som er veldig lettvint å lage!  Smile

Oppskriften gir 4 porsjoner.
 

Ingredienser:

♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte

Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt
 

Fremgangsmåte:

Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.

Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.

Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.

Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.


 

Tips:

♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.

 

 

 

♥  Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.

♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.

♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.

 

 

Veldig, veldig god dessert!  Heart 

 

Ostekake på glass med Oreokjeks og Nugatti
Ingredienser

♥ 12 stk Oreokjeks
--
♥ 200 g kremost
♥ 1,5 dl Nugatti
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 1,5 dl kremfløte

Pynt:
♥ 1,5 dl kremfløte
♥ høvlet sjokolade / sjokoladepynt

Fremgangsmåte

Hakk Oreokjeksene grovt og fordel i bunnen på 4 dessertglass.

Visp sammen kremost, Nugatti og vanilje med elektrisk håndmikser til en jevn blanding. Pisk kremfløten til luftig krem i en annen bolle. Vend den piskede kremen i sjokoladekremen. Fordel dette så over kjeksen i glassene.

Dekk over med plastfolie og sett i kjøleskapet i et par timer.

Før servering pynter du hvert glass med pisket krem og mørk sjokolade.

Tips

♥ Jeg har her bruk Oreokjeks fylt med sjokoladekrem, men det er selvsagt også supergodt med vanlige Oreokjeks.

♥  Du kan bruke alle typer Nugatti. Jeg har her brukt Nugatti Air.

♥ Bruker du høye glass, kan du legge Oreokjeks og Nugattikremen lagvis i flere lag. Er du glad i nøtter, kan du legge i noen hakkede hasselnøtter eller valnøtter mellom lagene også.

♥ La dessertglassene gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før servering. Det går også fint å lage desserten klar kvelden før, og så pynte med pisket krem på serveringsdagen. Den piskede kremen på toppen smaker best når den er helt fersk.

6 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.