Also available in: Norsk

Add new comment

Mini Vanilla Cupcakes


Av og til er det bare en liten smak som skal til. Noe søtt og deilig i munnen, uten at det blir for tungt og mektig.

 


Alle cupcakesoppskrifter kan brukes for å lage mini cupcakes, men det lønner seg å nedskalere oppskriftene, så det ikke blir altfor mange kaker.

Her er en oppskrift som gir en akkurat passe stor porsjon søte små vaniljecupcakes.  *heart* 

 

Oppskriften gir ca. 30 stk.

 

Ingredienser:

♥ 1 egg
♥ 1,25 dl sukker
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 90 g hvetemel
♥ 1 ts bakepulver
♥ 0,75 dl melk
♥ 3 ss matolje

Glasur:
♥ melis
♥ sitronsaft

 

Fremgangsmåte:

Pisk sammen egg, sukker og vanilje med elektrisk håndmikser til blandingen blir lys og luftig. Sikt i mel og bakepulver og bland i melk og olje.

Sett små papirformer i muffinsbrett som er beregnet på mini cupcakes. Fyll formene 2/3 fulle.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 175°C i ca. 10 min. Avkjøl helt.

Glaser mini cupcakesene med den kremen du liker best. Jeg har her valgt å glasere kun med melisglasur smaksatt med sitron. Pynt med sukkerperler eller annen kakepynt.

 

 

Tips:

♥ Muffinsbrett beregnet på mini cupcakes fås kjøpt i de fleste nettbutikker som selger kakepynteutstyr.

♥ Det finnes faktisk også egen mini cupcakes jern som du kan bruke hvis du ikke har stekeovn tilgjengelig.

 

 

 

♥  Mini muffinsene smaker aller best samme dag de er laget. Får du rester, kan de enten pakkes godt inn i plast til dagen etter eller fryses ned, men husk at fryste muffins vil bli littegrann bløte når de tiner.

♥  Se også oppskrift på Mini Chocolate Cupcakes, Mini Mokka Cupcakes og Mini Chocolate Brownie Cupcakes. 

 

♥  En liten Mini Cupcake kan alle unne seg! *heart*  :)  
 

 


♥ ♥ ♥ ♥

Mini Vanilla Cupcakes
Ingredients

♥ 1 egg
♥ 1,25 dl sukker
♥ 1 ts vaniljeekstrakt
♥ 90 g hvetemel
♥ 1 ts bakepulver
♥ 0,75 dl melk
♥ 3 ss matolje

Glasur:
♥ melis
♥ sitronsaft

Instructions

Pisk sammen egg, sukker og vanilje med elektrisk håndmikser til blandingen blir lys og luftig. Sikt i mel og bakepulver og bland i melk og olje.

Sett små papirformer i muffinsbrett som er beregnet på mini cupcakes. Fyll formene 2/3 fulle.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 175°C i ca. 10 min. Avkjøl helt.

Glaser mini cupcakesene med den kremen du liker best. Jeg har her valgt å glasere kun med melisglasur smaksatt med sitron. Pynt med sukkerperler eller annen kakepynt.

Tips

♥ Muffinsbrett beregnet på mini cupcakes fås kjøpt i de fleste nettbutikker som selger kakepynteutstyr.

♥ Det finnes faktisk også egen mini cupcakes jern som du kan bruke hvis du ikke har stekeovn tilgjengelig.

♥  Mini muffinsene smaker aller best samme dag de er laget. Får du rester, kan de enten pakkes godt inn i plast til dagen etter eller fryses ned, men husk at fryste muffins vil bli littegrann bløte når de tiner.

♥  En liten Mini Cupcake kan alle unne seg!

4 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.