Also available in: Norsk

Add new comment

Bakt Camembert


Nam, dette er skikkelig deilig kosemat!   *yum*

 

 

Bakt camembert blir flytende i konsistensen og er nydelig å dyppe kjeks og loffbiter i. Osten dekkes med valnøtter og flytende honning, som gir den søte smaken. For å lage bakt camembert, bør du kjøpe den typen camembert som selges i små treesker (se etter camembert av merket Rustique). Da kan du bake osten i denne treesken og servere den derfra også.

 

 

Lettlaget kveldskos for deg som elsker ost slik som jeg  *heart*  
 

 

 

Ingredienser:

♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning

 

Fremgangsmåte:

Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm.

Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.

 

 

Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter.

Serveres mens osten er varm og flytende.

 

 

Tips:

♥  Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.

 

 

♥  Osten bør serveres helt varm og nylaget!

 

Se så deilig....

 

 

♥  Det er godt å dyppe loffbiter i den smeltede osten!

 

 

 

Enjoy!  :)  
 

 

♥ ♥ ♥ ♥

Bakt Camembert
Ingredients

♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning

Instructions

Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm. Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.

Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Serveres mens osten er varm og flytende.

Tips

♥  Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.

♥  Osten bør serveres helt varm og nylaget!

Season
Allergies and preferences

4 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.