Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Nam, dette er skikkelig deilig kosemat! *yum*

Bakt camembert blir flytende i konsistensen og er nydelig å dyppe kjeks og loffbiter i. Osten dekkes med valnøtter og flytende honning, som gir den søte smaken. For å lage bakt camembert, bør du kjøpe den typen camembert som selges i små treesker (se etter camembert av merket Rustique). Da kan du bake osten i denne treesken og servere den derfra også.

Lettlaget kveldskos for deg som elsker ost slik som jeg *heart*

Ingredienser:
♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning
Fremgangsmåte:
Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm.
Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.

Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter.
Serveres mens osten er varm og flytende.

Tips:
♥ Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.

♥ Osten bør serveres helt varm og nylaget!
Se så deilig....

♥ Det er godt å dyppe loffbiter i den smeltede osten!


Enjoy! :)

♥ ♥ ♥ ♥

♥ 1 Camembert (helst i treeske)
♥ 100 g valnøtter
♥ 1 dl flytende honning
Ta osten ut av esken og fjern plastemballasjen. Legg osten tilbake i underdelen av esken. Skjær eller skrap av den hvite skorpen på toppen av osten, men la det være igjen en kant på ca. 1 cm. Legg på rikelig med grovt hakkede valnøtter og hell over honningen.
Stek osten midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Serveres mens osten er varm og flytende.
♥ Camembert i treeske fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene.
♥ Osten bør serveres helt varm og nylaget!
4 comments