Also available in: Norsk

Add new comment

Råkrem


Råkrem er en deilig krem som består av tykk eggedosis som blandes med pisket krem. Råkremen egner seg veldig godt som tilbehør til for eksempel eplekaker og andre formkaker. Kremen er også god sammen med desserter og smaker nydelig til frukt og bær.

 

Ingredienser:

♥ 6 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 3 dl kremfløte


Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.

Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.


Tips:

♥ Denne grunnoppskriften gir en nokså stor porsjon og holder hvis du skal servere kake eller dessert til 6 personer. Det går fint å halvere oppskriften hvis du ønsker en mindre porsjon.

♥ Råkremen bør helst serveres samme dag den er laget.

♥ Som serveringsforslag, se Råkrem med vannmelon og bær og Pavlova med råkrem og bær.


♥ ♥ ♥ ♥

Råkrem
Ingredients

♥ 6 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 3 dl kremfløte

Instructions

Pisk eggeplommer og sukker til tykk og luftig eggedosis (blandingen blir tykkere enn vanlig eggedosis siden du her bare bruker eggeplommene).

Pisk kremfløten til krem i en annen bolle.

Vend eggedosisen forsiktig i den piskede kremen så alt blir godt blandet. Ha råkremen i en serveringsbolle og sett kjølig frem til servering.

Tips

♥ Denne grunnoppskriften gir en nokså stor porsjon og holder hvis du skal servere kake eller dessert til 6 personer. Det går fint å halvere oppskriften hvis du ønsker en mindre porsjon.

♥ Råkremen bør helst serveres samme dag den er laget.

Desserts
Season
Allergies and preferences

1 comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.