Also available in: Norsk

Add new comment

Bakt fiken med chèvre, honning og valnøtter


Det regner og regner, men her inne på kjøkkenet er det varmt og lukter av myke, ovnsbakte fiken fylt med smeltet chevre, valnøtter og honning...

Mmm.... man har det bra! *yum*

 

Dette er superenkelt å lage, enten som avslutning på et godt måltid eller som kveldskos.

Til 4 porsjoner trenger du omtrent:

 

Ingredienser:

♥ 4 ferske fiken
♥ 100 g chevre
♥ 50 g valnøtter
♥ 4 ss flytende honning


Fremgangsmåte:

Finn frem ingrediensene.

 

 

Skjær et dypt kryss i hver fiken slik at du kan åpne den uten at den går fra hverandre.

Fyll hver fiken opp med en stor bit chevre.

 

 

Klem fast noen hakkede valnøtter.

 

 

Ha rikelig med flytende honning på hver fiken. 

 

 

Stek fikenene midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.

Du ser at fikenene er ferdige når de er lett gylne og osten begynner å boble litt.

 

 

Tips:

♥ Disse fikenene smaker aller best mens de er varme og nylagede.

♥ Se også Dadler med chèvre, pekannøtter og chilihonning

 

 

 

Enjoy!  :)


♥ ♥ ♥ ♥

 

Bakt fiken med chèvre, honning og valnøtter
Ingredients

♥ 4 ferske fiken
♥ 100 g chevre
♥ 50 g valnøtter
♥ 4 ss flytende honning

Instructions

Skjær et dypt kryss i hver fiken slik at du kan åpne den uten at den går fra hverandre.

Fyll hver fiken opp med en stor bit chevre, hakkede valnøtter og hell over honning.

Stek fikenene midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.

Du ser at fikenene er ferdige når de er lett gylne og osten begynner å boble litt.

Tips

♥ Disse fikenene smaker aller best mens de er varme og nylagede.

♥ Se også Dadler med chèvre, pekannøtter og chilihonning

1 comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.