
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Dette er vafler for osteelskere som meg!
Vaflene blir tykke, mektige og har herlig og markant ostesmak.
Serveres varme og helt nystekte med marmelade.
Ingredienser:
♥ 150 g hvetemel
♥ 175 g smør
♥ 6 dl melk
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 200 g fersk parmesan (se tips)
Servering:
♥ appelsinmarmelade eller annen marmelade
♥ parmesanost eller annen ost
Fremgangsmåte:
Bland melet med smeltet smør, melk, bakepulver og vaniljesukker. Rør til deigen blir klumpfri (den skal bli tykk i konsistensen).
Riv parmesanosten på rivjern og bland osten i deigen.
Stek vaffelplater på middels varme til de er gylne.
Serveres helt nystekte!
Tips:
♥ Det er riktig at det ikke er egg i denne oppskriften. Dette blir en temmelig tykk deig og vaflene blir også nokså tykke og kompakte. De er dessuten mektige. Det er akkurat slik de skal være. Veldig gode, men du orker nok ikke så veldig mange av dem av gangen...
♥ Siden dette er nokså fettholdige vafler, bør de serveres varme og nystekte for å komme fullt ut til sin rett.
♥ Jeg synes det smakte helt nydelig med en litt markant appelsinmarmelade på disse vaflene. Annet syltetøy går selvsagt også an.
♥ Jeg bruker revet fersk parmesan av god kvalitet til disse vaflene. Oppskriften kan varieres med andre typer ost.
Annonse:
Jeg har her brukt vaffeljernet "Hjerte Stor Piip" som er sponset fra Wilfa. I forbindelse med vaffeldagen gir Wilfa bort 2 slike vaffeljern til mine lesere. Skriv en kommentar til dette innlegget før fredag kveld for å være med i trekningen. Denne oppskriften er dessuten hentet fra oppskriftsheftet som følger med dette vaffeljernet.
Parmesanvafler er spennende å servere til ostefatet!
For deg som har lyst til å prøve ut noe nytt og annerledes.
Herlig!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 150 g hvetemel
♥ 175 g smør
♥ 6 dl melk
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 200 g fersk parmesan (se tips)
Servering:
♥ appelsinmarmelade eller annen marmelade
♥ parmesanost eller annen ost
Bland melet med smeltet smør, melk, bakepulver og vaniljesukker. Rør til deigen blir klumpfri (den skal bli tykk i konsistensen).
Riv parmesanosten på rivjern og bland osten i deigen.
Stek vaffelplater på middels varme til de er gylne.
Serveres helt nystekte!
♥ Det er riktig at det ikke er egg i denne oppskriften. Dette blir en temmelig tykk deig og vaflene blir også nokså tykke og kompakte. De er dessuten mektige. Det er akkurat slik de skal være. Veldig gode, men du orker nok ikke så veldig mange av dem av gangen...
♥ Siden dette er nokså fettholdige vafler, bør de serveres varme og nystekte for å komme fullt ut til sin rett.
♥ Jeg synes det smakte helt nydelig med en litt markant appelsinmarmelade på disse vaflene. Annet syltetøy går selvsagt også an.
♥ Jeg bruker revet fersk parmesan av god kvalitet til disse vaflene. Oppskriften kan varieres med andre typer ost.
5 comments