
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Det beste snopet lager du selv!
Oboykuler er raske å lage og supergode! De ligner på Sjokoladekuler som er en favoritt hos mange, men har mildere sjokoladesmak.
Garantert populære hos store og små!
Ingredienser:
♥ 150 g smør
♥ 2 dl melis
♥ 2 dl Oboy sjokolademelkpulver
♥ 6 dl havregryn (små, lettkokte)
♥ 1 dl melk
Pynt:
♥ 150 g kokos
Fremgangsmåte:
Bland smeltet smør med melis og Oboy sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør godt sammen og la dette stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.
Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene (se tips) og rull dem forsiktig i kokosen.
Sett "Oboykulene" på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikpose.
Oppbevares i kjøleskapet!
Herlige Oboykuler!
Tips:
♥ Når du skal forme kulene med hendene kan det være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
♥ Behandle kulene med forsiktighet frem til de har stivnet i kjøleskapet.
♥ Jeg har her brukt Oboy sjokolademelkpulver, men det går like fint å bruke Nesquick.
♥ Som nevnt ligner dette på "Sjokoladekuler". Se også oppskrift på "Konfektkuler" og "Kanonkuler".
Nommenommenom ..
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 150 g smør
♥ 2 dl melis
♥ 2 dl Oboy sjokolademelkpulver
♥ 6 dl havregryn (små, lettkokte)
♥ 1 dl melk
Pynt:
♥ 150 g kokos
Bland smeltet smør med melis og Oboy sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør godt sammen og la dette stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.
Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene (se tips) og rull dem forsiktig i kokosen.
Sett "Oboykulene" på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikpose.
Oppbevares i kjøleskapet!
♥ Når du skal forme kulene med hendene kan det være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.
♥ Behandle kulene med forsiktighet frem til de har stivnet i kjøleskapet.
14 comments