Add new comment

Oboykuler


Det beste snopet lager du selv!

 


Oboykuler er raske å lage og supergode! De ligner på Sjokoladekuler som er en favoritt hos mange, men har mildere sjokoladesmak.

Garantert populære hos store og små!

 

Ingredienser:

♥ 150 g smør
♥ 2 dl melis
♥ 2 dl Oboy sjokolademelkpulver
♥ 6 dl havregryn (små, lettkokte)
♥ 1 dl melk

Pynt:
♥ 150 g kokos

 

Fremgangsmåte:

Bland smeltet smør med melis og Oboy sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør godt sammen og la dette stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.  

Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene (se tips) og rull dem forsiktig i kokosen.

Sett "Oboykulene" på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikpose.

Oppbevares i kjøleskapet!

 

Herlige Oboykuler!

 

Tips:

♥ Når du skal forme kulene med hendene kan det være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.

♥ Behandle kulene med forsiktighet frem til de har stivnet i kjøleskapet.

♥ Jeg har her brukt Oboy sjokolademelkpulver, men det går like fint å bruke Nesquick.

♥ Som nevnt ligner dette på "Sjokoladekuler". Se også oppskrift på "Konfektkuler" og "Kanonkuler".

 

 

Nommenommenom ..  Yum 

 


♥ ♥ ♥ ♥

Oboykuler
Ingredienser

♥ 150 g smør
♥ 2 dl melis
♥ 2 dl Oboy sjokolademelkpulver
♥ 6 dl havregryn (små, lettkokte)
♥ 1 dl melk

Pynt:
♥ 150 g kokos

Fremgangsmåte

Bland smeltet smør med melis og Oboy sjokolademelkpulver. Ha i havregryn og melken. Rør godt sammen og la dette stå i kjøleskapet i minst 30 minutter. Da vil havregrynene svelle opp og gjøre massen fastere.  

Ha kokos i en flat suppebolle eller liknende. Form små kuler av deigen med hendene (se tips) og rull dem forsiktig i kokosen.

Sett "Oboykulene" på et brett og sett brettet i kjøleskapet til kulene har stivnet. Når kulene er stive kan du ha dem i en kakeboks eller en liten plastikpose.

Oppbevares i kjøleskapet!

Tips

♥ Når du skal forme kulene med hendene kan det være lurt å fukte hendene med vann jevnlig for at havregrynsmassen ikke skal klistre seg for mye til fingrene.

♥ Behandle kulene med forsiktighet frem til de har stivnet i kjøleskapet.

14 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.