Add new comment

After Eight sjokolademousse


Nydelig, nydelig, nydelig desserttips!

 

 

After Eight sjokolademousse lages med smeltet After Eight og kremfløte.

 

 

Så enkelt, men likevel så godt!

 

 

Oppskriften gir 6-8 porsjoner.

 

 

Ingredienser:

♥ 2 dl kremfløte
♥ 150 g kokesjokolade
♥ 20 stk After Eight
♥ 4 dl kremfløte

Pynt:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 6-8 stk After Eight


Fremgangsmåte:

Kok opp 2 dl kremfløte i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett hakket kokesjokolade og 20 stk After Eight-plater. La sjokoladene ligge i den varme fløten til den smelter. Rør blandingen jevn og avkjøl den i romtemperatur.

Pisk 4 dl kremfløte til myk, luftig krem. Vend sjokoladeblandingen inn i kremen med en slikkepott.

Fordel sjokoladekremen i 6-8 dessertskåler eller -glass.

Sett skålene i kjøleskapet og avkjøl i minst et par timer (eller over natten).

Før servering pyntes hvert glass med moussen med en klatt pisket krem og en After Eight-sjokolade.

 

 

Nydelig sjokoladedessert!

 

 

 

Tips:

♥ Merk at sjokolademoussen blir nokså mektig, så ikke lag porsjonene for store.

 

 

♥ Det er riktig i oppskriften at du først skal varme 2 dl kremfløte med sjokoladen og deretter piske 4 dl kald kremfløte til krem, som du deretter blander med sjokoladeblandingen. Totalt altså 6 dl kremfløte til bare sjokolademoussen (uten kremfløten som skal brukes til pynt). Siden det er mye pisket krem i sjokolademoussen, bør den stå i kjøleskapet helt frem til servering. Den smaker aller best samme dag eller dagen etter. Kremen på toppen bør has på rett før servering, så kremen er helt fersk.

 

 

Er du glad i After Eight, er dette definitivt desserten for deg!  Smile 

 

 

Ha en super helg, alle sammen!  Smile

 


♥ ♥ ♥ ♥
 

After Eight sjokolademousse
Ingredienser

♥ 2 dl kremfløte
♥ 150 g kokesjokolade
♥ 20 stk After Eight
♥ 4 dl kremfløte

Pynt:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 6-8 stk After Eight

Fremgangsmåte

Kok opp 2 dl kremfløte i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett hakket kokesjokolade og 20 stk After Eight-plater. La sjokoladene ligge i den varme fløten til den smelter. Rør blandingen jevn og avkjøl den i romtemperatur.

Pisk 4 dl kremfløte til myk, luftig krem. Vend sjokoladeblandingen inn i kremen med en slikkepott.

Fordel sjokoladekremen i 6-8 dessertskåler eller -glass.

Sett skålene i kjøleskapet og avkjøl i minst et par timer (eller over natten).

Før servering pyntes hvert glass med moussen med en klatt pisket krem og en After Eight-sjokolade.

Tips

♥ Merk at sjokolademoussen blir nokså mektig, så ikke lag porsjonene for store.

♥ Det er riktig i oppskriften at du først skal varme 2 dl kremfløte med sjokoladen og deretter piske 4 dl kald kremfløte til krem, som du deretter blander med sjokoladeblandingen. Totalt altså 6 dl kremfløte til bare sjokolademoussen (uten kremfløten som skal brukes til pynt). Siden det er mye pisket krem i sjokolademoussen, bør den stå i kjøleskapet helt frem til servering. Den smaker aller best samme dag eller dagen etter. Kremen på toppen bør has på rett før servering, så kremen er helt fersk.

14 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.