
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Annonse: Wilfa
Hei dere!
Håper helgen har vært bra så langt!
Her på Det søte liv feires denne fine sommerhelgen med en supergod Sjokoladeis med After Eight!
Det fine med å lage iskrem selv er at man kan eksperimentere med smaker som man selv ønsker. Jeg er veldig glad i After Eight, så da ble det hakket mintsjokolade i denne iskremen her. I tillegg har jeg brukt ekte kokesjokolade som gir rik og fyldig sjokoladesmak på iskremen.
Denne isen er kjempelett og rask å lage - særlig om du bruker iskremmaskin! Jeg har her brukt iskremmaskinen Vanilje fra Wilfa, som er en flott investering.
Bilde av iskremen som jeg la ut på Instagram i går:
Instagram: @kristine_lifeissweet
Nam!
Tenker at det blir mer hjemmelaget is her på Det søte liv i løpet av denne sommeren...
Ingredienser:
♥ 8 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 6,5 dl kremfløte
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 200 g After Eight
Servering:
♥ After Eight
Fremgangsmåte:
Ha 1,5 dl av kremfløten i en kjele. Del opp kokesjokoladen og smelt den sammen med fløten på middels varme. Rør blandingen jevn.
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
Vend sjokoladeblandingen i eggedosisen.
Pisk resten av kremfløten til krem.
Vend kremen i sjokolade-eggedosisen.
Ha blandingen i en iskremmaskin (se tips). La iskremmaskinen gå i 60 minutter og gjør noe annet mens iskremen lages...
Hakk opp After Eight-sjokoladene og tilsett bitene når det er ca 10 minutter igjen av prosessen.
Iskremen er nå ferdig! Hvis du ønsker å ha den fastere, har du den i en boks og setter i fryseren i ca 2 timer (eller lenger).
Server og nyt sjokoladeiskremen med noen ekstra After Eight!
Tips:
♥ Denne iskremen kan lages både med og uten iskremmaskin, men jeg synes resultatet blir aller best med iskremmaskin, for da sørger iskremmaskinen for at isen er i bevegelse under fryseprosessen, som gjør at man unngår iskrystaller i den ferdige isen. Har du ikke iskremmaskin, bør du røre i isblandingen hver halvtime under frysingen for å unngå at isen krystalliserer seg.
♥ Merk at dette er en nokså stor porsjon. Ønsker du å lage en mindre porsjon, er det selvfølgelig ikke noe i veien for å halvere oppskriften.
♥ Rester kan du bare sette tilbake i fryseren og spare til en annen gang!
Video av hvordan jeg lager isen kan du ser her:
Ha en fortsatt deilig søndag!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 8 eggeplommer
♥ 6 ss sukker
♥ 6,5 dl kremfløte
♥ 200 g kokesjokolade
♥ 200 g After Eight
Servering:
♥ After Eight
Ha 1,5 dl av kremfløten i en kjele. Del opp kokesjokoladen og smelt den sammen med fløten på middels varme. Rør blandingen jevn.
Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis.
Vend sjokoladeblandingen i eggedosisen.
Pisk resten av kremfløten til krem.
Vend kremen i sjokolade-eggedosisen.
Ha blandingen i en iskremmaskin (se tips). La iskremmaskinen gå i 60 minutter og gjør noe annet mens iskremen lages...
Hakk opp After Eight-sjokoladene og tilsett bitene når det er ca 10 minutter igjen av prosessen.
Iskremen er nå ferdig! Hvis du ønsker å ha den fastere, har du den i en boks og setter i fryseren i ca 2 timer (eller lenger).
Server og nyt sjokoladeiskremen med noen ekstra After Eight!
♥ Denne iskremen kan lages både med og uten iskremmaskin, men jeg synes resultatet blir aller best med iskremmaskin, for da sørger iskremmaskinen for at isen er i bevegelse under fryseprosessen, som gjør at man unngår iskrystaller i den ferdige isen. Har du ikke iskremmaskin, bør du røre i isblandingen hver halvtime under frysingen for å unngå at isen krystalliserer seg.
♥ Merk at dette er en nokså stor porsjon. Ønsker du å lage en mindre porsjon, er det selvfølgelig ikke noe i veien for å halvere oppskriften.
♥ Rester kan du bare sette tilbake i fryseren og spare til en annen gang!
2 comments