Add new comment

Brownies ekspress (uten nøtter)


Du skal ikkje sova bort sumarnatta...

Du skal ikke bruke de lyse, deilige sommerkveldene på å bake heller. Derfor er det kjekt med kakedeiger som du rører sammen på 2 minutter! Smile

Denne oppskriften på Brownies ekspress har jeg hatt lenge her på bloggen, men da med valnøtter (se her). Oppskriften er veldig mye besøkt og jeg har fått mange tilbakemeldinger på at spesielt barn synes det er morsomt lage denne kaken. Kaken er så enkel å få til at den egner seg supert for de som er helt ferske på kjøkkenet. Og det er skikkelig STAS at det er så lett å få til så megagod sjokoladekake!   Smile chrome

 

 

Nå fikk jeg lyst til å lage Brownies ekspress uten nøtter, og det er datteren min på 12 år som har gjort mesteparten av jobben.

 

Stor suksess!  Smile

 

 

Oppskriften er til liten langpanne.
 

Ingredienser:

♥ 150 g smør
♥ 3 dl sukker
♥ 2 store egg
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 4 ss kakao
♥ 1,5 dl hvetemel

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret. 

Rør sammen smeltet smør, sukker, vaniljesukker og kakao. Bland deretter i sammenpiskede egg. Rør til slutt i hvetemelet.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm).

Stek kaken på rist midt i ovnen ved 200°C i 12-15 min (kaken skal fortsatt virke myk og fuktig i midten). Avkjøl kaken helt i formen før den hvelves ut og deles i passe store firkanter.

 


Tips:

♥ Browniesene holder seg myke i flere dager om de pakkes godt inn i plast. De er også kjempefine å fryse.

 

 

Kos deg!

I morgen kommer det en deilig sommerkake her på bloggen!

 


 Heart  Heart  Yum  Heart  Innocent  Heart  Heart 

 

Brownies ekspress (uten nøtter)
Ingredienser

♥ 150 g smør
♥ 3 dl sukker
♥ 2 store egg
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 4 ss kakao
♥ 1,5 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Smelt smøret. 

Rør sammen smeltet smør, sukker, vaniljesukker og kakao. Bland deretter i sammenpiskede egg. Rør til slutt i hvetemelet.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm).

Stek kaken på rist midt i ovnen ved 200°C i 12-15 min (kaken skal fortsatt virke myk og fuktig i midten). Avkjøl kaken helt i formen før den hvelves ut og deles i passe store firkanter.

Tips

♥ Browniesene holder seg myke i flere dager om de pakkes godt inn i plast. De er også kjempefine å fryse.

24 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.