Add new comment

Sjokolademuffins med vaniljekrem og bringebær

 

 Heart You are what you eat, so stay sweet! Heart

 

 

Hei!

Jeg fikk lyst til å lage noen enkle, men kjempegode muffins igjen, og disse falt virkelig i smak!

 

 

Myke sjokolademuffins med vaniljekrem og bringebær er slike muffins som ALLE liker!

 

 

Oppskriften gir ca. 15 muffins.

 

Ingredienser:

♥ 125 g smør
♥ 2 dl sukker
♥ 2 store egg
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 2 ts bakepulver
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 3 ss kakao
♥ 1,5 dl melk

Fyll:
♥ 5 dl vaniljekrem
♥ 200 g bringebær (friske eller frosne, se tips)

 

Fremgangsmåte:

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen de tørre ingrediensene. Bland dette i deigen vekselsvis med melken.

Sett papirformer i muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i formene til de er halvfulle.

Legg på stor en spiseskje vaniljekrem.

 

 

Og så noen bringebær.

 

 

Stek muffinsene midt i ovnen ved 225°C i ca 15 min. Avkjøl i noen minutter før de forsiktig hvelves ut av muffinsbrettet.

 

 

Tips:

♥ Du kan bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt vaniljekrem.

♥ Du kan bruke friske eller frosne bringebær. Bruker du frosne, trenger de ikke å tines før du har dem på muffinsene. Jeg brukte her store, frosne bringebær.

♥ Ikke fyll formene for fulle med deig, for husk at det må være plass til vaniljekremen og bringebærene også. Smile  Det er lurt å bruke muffinsbrett, så holder muffinsene fasongen under stekingen, med mindre du bruker stive muffinsformer som jeg har brukt her.

 

 

♥ Muffinsene er fine å fryse.

 

 

Så enkle, men å så gode!

 

 

Myke og nydelige på smak!

 

 


 Heart  Heart  Heart  Heart

Sjokolademuffins med vaniljekrem og bringebær
Ingredienser

♥ 125 g smør
♥ 2 dl sukker
♥ 2 store egg
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 2 ts bakepulver
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 3 ss kakao
♥ 1,5 dl melk

Fyll:
♥ 5 dl vaniljekrem
♥ 200 g bringebær (friske eller frosne, se tips)

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen de tørre ingrediensene. Bland dette i deigen vekselsvis med melken.

Sett papirformer i muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i formene til de er halvfulle.

Legg på stor en spiseskje vaniljekrem og noen bringebær.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 225°C i ca 15 min. Avkjøl i noen minutter før de forsiktig hvelves ut av muffinsbrettet.

Tips

♥ Du kan bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt vaniljekrem.

♥ Du kan bruke friske eller frosne bringebær. Bruker du frosne, trenger de ikke å tines før du har dem på muffinsene. Jeg brukte her store, frosne bringebær.

♥ Ikke fyll formene for fulle med deig, for husk at det må være plass til vaniljekremen og bringebærene også. Det er lurt å bruke muffinsbrett, så holder muffinsene fasongen under stekingen.

♥ Muffinsene er fine å fryse.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 comments

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.