
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
You are what you eat, so stay sweet!
Hei!
Jeg fikk lyst til å lage noen enkle, men kjempegode muffins igjen, og disse falt virkelig i smak!
Myke sjokolademuffins med vaniljekrem og bringebær er slike muffins som ALLE liker!
Oppskriften gir ca. 15 muffins.
Ingredienser:
♥ 125 g smør
♥ 2 dl sukker
♥ 2 store egg
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 2 ts bakepulver
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 3 ss kakao
♥ 1,5 dl melk
Fyll:
♥ 5 dl vaniljekrem
♥ 200 g bringebær (friske eller frosne, se tips)
Fremgangsmåte:
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen de tørre ingrediensene. Bland dette i deigen vekselsvis med melken.
Sett papirformer i muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i formene til de er halvfulle.
Legg på stor en spiseskje vaniljekrem.
Og så noen bringebær.
Stek muffinsene midt i ovnen ved 225°C i ca 15 min. Avkjøl i noen minutter før de forsiktig hvelves ut av muffinsbrettet.
Tips:
♥ Du kan bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt vaniljekrem.
♥ Du kan bruke friske eller frosne bringebær. Bruker du frosne, trenger de ikke å tines før du har dem på muffinsene. Jeg brukte her store, frosne bringebær.
♥ Ikke fyll formene for fulle med deig, for husk at det må være plass til vaniljekremen og bringebærene også. Det er lurt å bruke muffinsbrett, så holder muffinsene fasongen under stekingen, med mindre du bruker stive muffinsformer som jeg har brukt her.
♥ Muffinsene er fine å fryse.
Så enkle, men å så gode!
Myke og nydelige på smak!
♥ 125 g smør
♥ 2 dl sukker
♥ 2 store egg
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 2 ts bakepulver
♥ 4,5 dl hvetemel
♥ 3 ss kakao
♥ 1,5 dl melk
Fyll:
♥ 5 dl vaniljekrem
♥ 200 g bringebær (friske eller frosne, se tips)
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen de tørre ingrediensene. Bland dette i deigen vekselsvis med melken.
Sett papirformer i muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i formene til de er halvfulle.
Legg på stor en spiseskje vaniljekrem og noen bringebær.
Stek muffinsene midt i ovnen ved 225°C i ca 15 min. Avkjøl i noen minutter før de forsiktig hvelves ut av muffinsbrettet.
♥ Du kan bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt vaniljekrem.
♥ Du kan bruke friske eller frosne bringebær. Bruker du frosne, trenger de ikke å tines før du har dem på muffinsene. Jeg brukte her store, frosne bringebær.
♥ Ikke fyll formene for fulle med deig, for husk at det må være plass til vaniljekremen og bringebærene også. Det er lurt å bruke muffinsbrett, så holder muffinsene fasongen under stekingen.
♥ Muffinsene er fine å fryse.
2 comments